1000 recepten met champignons
ajuin look 200gr. gorgonzola 3 sneden gerookte hesp 3 sneden gekookte hesp 500 gr. grote champigons peterselieajuin + look fijnsnijden en stoven in boter gorgonzola toevoegen gerookte + gekookte heps fijnsnijden en eveneens toevoegen peterselie toevo... bekijk recept »
Per persoon: Kabeljauwhaasje Shii-takes Oesterzwammen Parijs champignons Boter Look Peterselie Peper en zout. Witte wijnMaak look boter door een lookteentje te persen en onder malse boter te mengen. Voeg er ook peper en zout aan toe en veel gehakte p... bekijk recept »
1 el olie 350 g elleboogmacaroni 1 ui in ringen[color=blue:602ab45f8c]**Saus :[/color:602ab45f8c] 45 g boter 2 el bloem 3,75 dl melk snufje cayennepeper 4 el geraspte extra belegen kaas 125 g champignons 4 hardgekookte eieren 3/4 kop vers broo... bekijk recept »
4 reebiefstukjes 250 gr. oesterzwammen of grotchampignons 2 el. Zilveruitjes 1 ui of 2 sjalotjes 2 el. Tomatenpuree 2 el. Bloem 2 tl. Grillkruiden 2 el. olijf- of notenolie 0,5 tl. Tabasco 25 gr. boter of margarine 1 tl. WildkruidenVerwarm de boter i... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 reerugfilets 4 sjalotten of 2 uien 250 gr. champignons 1 el. escargotkruiden (slakkenboterkruiden) 1 bekertje creme fraiche of 2 dl. garderoom 1 el. allesbinder 40 gr. boter of margarine 1 el. olijfolie zout en peperTip: Vervang ch... bekijk recept »
Voor 4 personen: 6 eetlepels olijfolie 1 ui, fijngesnipperd 400 g risottorijst 1 liter bouillon (van tabletten) 225 g doperwtjes uit de diepvries 250 g (kastanje-)champignons, in plakjes 50 g (vers geraspte) Parmezaanse kaas zout, versgemalen peperVe... bekijk recept »
1 1/2 ltr. Vleesbouillon 45 gr. Roomboter 1 eetl. Olijfolie 1 Blonde ui 250 gr. Italiaanse varkensworstjes, het vel verwijderd en fijn gehakt 250 gr. Champignons fijn gehakt 440 gr. Risottorijst als arborio, carnaroli of vialone 1 1/4 dl. Droge witte... bekijk recept »
600 g runderfilet (ossenhaas)2 uien4 sneetjes spek (gezouten)1 paprika (rood)1 paprika (groen)1 Spaans pepertje (piment)125 g champignons40 g boter (geklaard)5 eetlepels cognac4 eetlepels ketchuppeperzout- Het spek in plakjes van 1 centimeter dik sni... bekijk recept »
voor 4 personen: 1 konijn, in stukken verdeeld boter 100 g zoete spekblokjes tijm en laurier 10 kleine uitjes 1 teentje look 2 eetlepels bloem 2 glazen rode wijn 1/4 liter water 2 wortelen peper en zout 200 g kleine champignonsVoor de konijnenragout:... bekijk recept »
Voor 4 personen: 700 g kipfilet 1 prei 1 rode en 1 gele paprika 1 rood pepertje 1 teentje knoflook gehakte bieslook 140 g tomatenpuree 250 g verse champignons 1/2 l water 1 kippenbouillonblokje 1 kl paprikapoeder 1 kl oregano scheut olie.Kook het wat... bekijk recept »