1000 recepten met champignons
Grote champignonsknoflookblauwschimmel kaas (bv. Gorgonzola of Danish Blue) Oven voorverwarmen. Zilverfolie op ovenplaat leggen. In kom knoflook met schimmelkaas goed prakken. Champignons hiermee vullen. Ong. 10-15 minuten in oven (180 graden) zetten... bekijk recept »
12 reuze champignons,1 ui50 gr. hazelnoten30 gr. ham25 gr. boterpeperzout25 gr. bloem25 gr. geraspte kaaspeterselie2 dl. bouillon2 dl. melkmosterdzure room. Verwarm de oven op 175?C. Vul de champignons en strooi de kaas erover. Zet de schaal 15 min. ... bekijk recept »
2 el. grove mosterd 2 el olijfolie 2 el.Worchestersaus 2 tenen knoflook 8 grote platte champignons 1 tl.paprikapoeder 140 gr.gemengde salade(rucola,waterkers enz.) stokbrood Hulpmiddelen Oven 180c hetelucht.body{background:url(http://webpaspoort.wer... bekijk recept »
450 gr Champignons 5 el Spaanse olijfolie 4 teentjes knoflookfijngehakt scheutje vers citroensap zout en peper 4 el fijngehakte verse bladpeterselie knapperig brood om er bij ter serveren. Maak de champignons schoon en snijd de stelen er af. Snijd, g... bekijk recept »
500 g kleine witte champignons sap van 1 citroen zout 250 g feta 2 kleine rode Spaanse pepertjes 2 teentjes knoflook 2 el kappertjes uit een potje 2 takjes verse rozemarijn 2 takjes verse tijm Hulpmiddelen Steelpaneen goed afsluitbare pot met een... bekijk recept »
250 gr champignons1 dl witte wijn4 el (olijf)olietijmpeperzout1 el tomatenpureepeterselie om te garneren Hulpmiddelen Magnetron Hulpmiddelen - Magnetron Voorbereiding Geen Bereidingswijze Veeg de champignons schoonsnijd de grote exemplaren doormidde... bekijk recept »
1 sjalotje150 gram champignonstheelepel olijfolie,2 pitahbroodjes1/2 eetlepel grove mosterd1 eetlepel gesnipperde peterseliezout peper25 gram geraspte 30 kaas Verhit de olie en bak de sjalot en champignons ca. 4 minuten, rooster de pitabroodjes , sni... bekijk recept »
500 gram filetlapjes peper 1 eetl.bloem 3 kleine preien 300 gram champignons 2 eetl. olie 1 teentje knoflook 2 dl. warme vleesbouillon 2 eetl. sojasaus zout 1 theel. milde kerrie De olie verhitten. De vleesreepjes eraan toevoegen en even op hoog vuur... bekijk recept »
2 schnitzels (ca. 125 gr. per stuk)1 eetl. olie2 eetl. witte wijn1 uizoutpeper200 gr. champignons1 eetl. bloem5 eetl. magere yoghurt5 eetl. zure room1 eetl. gehakte peterseliepaprikapoeder. Schil de ui en hak deze fijn. Snijd de schnitzels in dunne r... bekijk recept »
500 gr. magere varkenslapjes peper 1 eetl. bloem 3 kleine preien 300 gr. champignons 2 eetl. olie1 teentje knofloof 2 dl. warme vleesbouillon 2 eetl. sojasaus zout 1 theel. kerrie (mild) De olie in een grote koekenpan verhitten. De vleesreepjes eraa... bekijk recept »