1000 recepten met doperwten
1 zak ovenfrites (1000 g) 2 zakken worteltjes en doperwten panklaar (a 350 g) 4 eetlepels vloeibare margarine 1 pak vissticks (10 stuks) 2 kleine augurken 2 takjes peterselie 4 eetlepels mayonaise1. Oven voorverwarmen en fr... bekijk recept »
300 g spaghetti 1 pak doperwten (diepvries) (450 g) 1 ui 1 blikje tonijnmoot op olie (200 g) 1 blikje ansjovisfilets (ca. 48 g) 1 pot olijvensalade (200 g) 1 pot sugo piccante (470 g)1. In pan met ruim kokend wate... bekijk recept »
150 g penne (zak 500 g) ½ courgette 1 teen knoflook 7½ g verse munt (bakje à 15 g) 2 el olijfolie 200 g doperwten (diepvries) 45 g pesto alla Genovese (potje 90 g)1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op d... bekijk recept »
200 g doperwten (diepvries) 300 g penne 2 rode uien 2 el olijfolie 200 g bimi 250 ml soja cuisine (pakje à 250 ml) 50 g kappertjes (potje à 50 g) 320 g tonijn in olijfolie (blikje à 160 g)1. Kook de penne beetgaar en... bekijk recept »
500 g trostomaten 4 el wokolie 3 el gembersiroop 200 g verse doperwten 8 eieren 2 tl aardappelzetmeel 1 el kraanwater 400 g basmatirijst (koelvers)1. Snijd de tomaten in stukken en pureer ze in de keukenmachine of blender. Verhit 1... bekijk recept »
25 g boter 1 eetlepel olijfolie extra vierge 3 bosuitjes (in stukjes) 200 g doperwten 200 g tuinbonen (diepvries) 1 blik artisjokharten ((400 g), uitgelekt en doormidden gesneden)1. Smelt 25 g boter in een pan met dikke bodem... bekijk recept »
30 ml kraanwater 200 g couscous 1½ citroen 3 el olijfolie 300 g doperwten 1 paprika 8 g verse munt 3 bosuitjes 200 g witte kaasblokjes1. Breng het water (15 ml per 100 g couscous) aan de kook en schenk over de couscous in een rui... bekijk recept »
1 pak filobladerdeeg (diepvries, 225 g) 1 pak Atlantische zalm (diepvries, 300 g) 4 eetlepels verse roomkaas met kruiden (pakje a 125 g) 1 pot doperwtjes/worteltjes (660 ml) 2 zakjes aardappelpuree à la minute (pak a ... bekijk recept »
3 teentjes knoflook 900 g lamsbout zonder been zout (versgemalen) zwarte peper 2 uien 1 winterwortel 2 eetlepels boter of margarine 2 eetlepels citroensap 100 g doperwten (diepvries) 50 g bloem 3 bakjes Griekse yoghurt (... bekijk recept »
2 rode uien 2 teentjes knoflook 750 g aardappelen olijfolie 1 el indiase currypasta 150 ml kokosmelk 150 g doperwten 0.5 bosje munt 1. Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil de aardappels, snijd ze in blokjes en spoel ze af ond... bekijk recept »