1000 recepten met doperwten
200 g gerookte zalm 100 g rivierkreeftjes 1 courgette 500 g groene asperges 200 g koelverse of diepvries doperwten 3 eetlepels olijfolie 50 g blauwschimmelkaas (gorgonzola of bleu d’Auvergne) 1 eetlepel citroensap zwarte peper, versgemalenSnijd de co... bekijk recept »
400 g (rode) mulfilet 200 g gepelde en gekookte grote garnalen of rivierkreeftjes 250 g noedels (eiermie) 1 l visbouillon (van tablet of visfond) 250 g groene asperges 150 g diepvries doperwten 2 eetlepels arachideolie of olijfolie 125 ml zure room 1... bekijk recept »
1 kilo riblappen3 uien2 teentjes knoflook4 tomaten2 venkelknollen300 gram doperwten3 eetlepels slaolie3 eetlepels olijfolie enkele draadjes safraanverse koriander1,5 theelepel gemberpoederzoutverse zwarte peper Voorbereiding Snij het vlees in grote b... bekijk recept »
1 kilo riblappen 3 uien 2 teentjes knoflook 4 tomaten 2 venkelknollen 300 gram doperwten 3 eetlepels slaolie 3 eetlepels olijfolie enkele draadjes safraan verse koriander 1,5 theelepel gemberpoeder zoutverse zwarte peper Hulpmiddelen Een echte tajin... bekijk recept »
12 lasgnevellen zoutpeper 125 g diepvries doperwten 250 g champignons 20 g boter 100 g Mon Chou 6 plakjes rauwe ham olie voor het dichtplakken van de pakketjes 2 dl gezeefde tomaten (uit pak) 1/8 l slagroom 50 g geraspte belegen Goudse kaas Kook de l... bekijk recept »
400 g pandanrijst, 12 grote garnalenongepeld, 250 g (mais)kipfilet, 250 g vers gedopte doperwten, 8 dunne bosuitjes, 1/2 bosje radijs, kervel, bieslook of knoflookbieslook, 1 eetlepel Japanse sojasaus, boter en olie, zoutpeper, 4 limoenen. Bereidings... bekijk recept »
Ingredienten voor de taboulehsalade: 3 el olijfolie - 250 gr aubergine in blokjes - 300 gr grove bulghur (natuurvoedingswinkel) - 2 el citroensap - 2 el fijngesneden munt - 2 tomaten in blokjes - 1 bosje lente-uitjes in dunne ringen - zoutpeper - 100... bekijk recept »
1 pakje diepvriesdoperwten (300g) 1/2 liter water 1 theelepel zout 1 kopje rijst 1 theelepel boter 2 snufjes zout 1 kopje geraspte pittige kaas Pak de doperwten uit het vriesvak en schud de helft op een plat bord. Sluit het pakje weer goed af e... bekijk recept »
- 10 a 12 biefstukjes van 50 gram "tournedos" - 12 a 14 tomaten gevuld met doperwten - zout en peper - fijngehakte peterselie Hulpmiddelen Oven Hulpmiddelen - Oven Voorbereiding Snijd van de tomaten een kapje afhol ze voorzichtig uit. Strooi onderin... bekijk recept »
Recept met de kippenpoten 4 kippenpoten.(ongeveer 800 gram). 1 theelepel knoflookpeper 1-2 teentjes verse knoflook (meer indien gewenst). 50 gram vloeibare braadboter of (olijf)olie. 1 grote ui. 1 prei. 1 rode paprika. 1 bakje champignons. 250 gram d... bekijk recept »