1000 recepten met doperwten
2 kg mosselen1 l visbouillon (van tablet of visfond)400 g eiermie250 g groene asperges150 g diepvriesdoperwten200 g diepvriestuinbonen3 eetl. arachideolie of olijfoliezoutversgemalen peper2 vleestomaten, in blokjes1 citroen, in partjesvoor de dressin... bekijk recept »
1 pak risottorijst a 400 gram - 300 gram kipfilet - 1 1/2 kippenbouillontablet - 1 dikke plak gekookte ham 150 gram - 1 grote ui - 1/2 blik tomatenblokjes - 2 teentjes knoflook - 100 gram surimi-sticks - 1/2 dl olijfolie - 150 gram doperwten (diepvri... bekijk recept »
2 st. zalmmoot met vel ± 100 gr.per stuk 1 kleine bloemkool 1 pakje diepvries doperwten 150 ml. room olijf oliearachideolieboter zout peper dragonpeterseliekerveldillebieslook Snij de bloemkool in kleine roosjes en smoor ze in een ruime pan op ... bekijk recept »
Venkelgroen1 ui50 g peultjes50 g doperwten (eventueel diepvries)50 g gedopte tuinbonen (eventueel diepvries)1 eetlepel olijfolie (extra vergine)200 g risottorijst (arborio)3/4 l kruidenbouillon1 glas droge witte wijn20 g boterversgeraspte parmezaanse... bekijk recept »
25 gr boter of margarine 400 g gemengde paddestoelenin plakjes 1 1/2 dl droge witte wijn 3 el olijfolie 2 sjalotjesfijngesneden 2 tenen knoflookgeperst 400 g risottorijst Bereidingswijze Verhit de boter in een wok of grote koekenpan en roerbak ... bekijk recept »
1 Ui 2 Portabella (of een bakje kastanje champignons a 250 gram) 1 rode Paprika 150 gram doperwten 350 gram Risottorijst 1 glas witte wijn 1 liter kippenbouillon 2 blikjes Pure & Natural tonijn op water van John West 1 eetlepel balsamico azijn 3 eetl... bekijk recept »
400 gr. risottorijst (zoals arborionodig voor deze manier van koken)2 liter kippenbouillon100 ml. droge witte wijn of droge martini100 gr. doperwten2 grote wortels250-350 gr. garnalen100-150 gr. inktvisringen3-4 rode uien500 gr. mosselen2 kipfilets1 ... bekijk recept »
1 kg. Aardappelen zout 50 gr. boter 2 dl. melk 100 gr. geraspte kaas peper 1 st. ui 250 gr. champignons 250 gr. rundergehakt 4 el. ketchup 2 tl. mosterd 1 blikje geconcentreerde champignonsoep (460 ml.) 1 blikje doperwten (400 gr.) 1 st. ei Kook de a... bekijk recept »
3 bosuitjes ? 500 g groene asperges ? 2 sneetjes witbrood ? 2 eetlepels olie ? 3 blikjes mosterdsoep (a 400 g) ? 1 pak doperwten (diepvries) (450 g) ? 1 pak hamreepjes (ca. 200 g) ? peper Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Van aspe... bekijk recept »
1kg aardappels,50 g boter,2dl melk,100 g geraspte oude (goudse) kaas,vers gemalen peper125 g champignons,300 g (lams)gehakt3 a 4 eetlepels tomaten ketchup2 theelepels mosterd1 blikje gecondenceerde champignonsoep1 blik doperwten ca. 400 gram,1 ei Aar... bekijk recept »