1000 recepten met doperwten
600 gram lamsschouder zonder bot2 uien75 gram boter2 teentjes knoflook 1 liter vleesbouillonhalve liter droge witte wijn1 theelepel thym1 theelepel rozemarijnnaaldjes1 stengel bleekselderij2 kleine rode paprika's2 vleestomaten150 gram sperziebonen(di... bekijk recept »
500 gram rundergehakt100 gram gekookte ham100 gram salamihalf literblik doperwtenblik gepelde tomatenbakje champignons2 gekookte eierenparmezaanse kaas1 of 2 bolletjes mozzarella of 4 plakken kaas3 geklopte eierenspaghetti. Italiaanse kruideno.a. bas... bekijk recept »
400 g kipfilet100 g margarine1 teentje knoflook1 theelepel vetsin2 grote tomaten2 uien2 takjes selderij1 1/2 bouillonblokje2 eetleepls tomatenpuree1/2 liter blik doperwten1/2/ liter blik wortelen1 1/2 eetlepel kappers4 augurken2 eetlepels zilveruitje... bekijk recept »
250 g bloem1 theelepel bakpoeder100 g boter1 ei500 g kippeborst1 grote ui2 tomaten? blik wortels? blik doperwten1 bouillonblokje,1 potje kappertjes3 gekookte eierenpeterselieboterzoutnootmuskaatpeperwatermelk. 1. Bestrooi de kip met zout, peper en no... bekijk recept »
400 gr.kabeljauw,zoutcitroen of limoensap 1 grote ui3el.olie1 a 1.1/2 el Silvo kerrie300 gr.Silvo Surinaamse rijst, 1 pak diepvries doperwten a 300gr. 2 dl droge witte wijn1.1/2 groente- bouillontablet,4 dl.(0,4 lt.)koud water, 45 gr.blanke amandelen... bekijk recept »
10-15 stuks Surinaams Puntje 1 kg Kotomisi Pongtaya (pomtajergeraspt uit diepvries) 6 stuks Mixed Pickles Faja Lobi Pom (roerbakmix) 1 Madam Jeanette peper 5 bouillonblokjes 2 uien 10 eetlepels olie 2 tomaten 1 bosje selderij 1 eetlepel tomatenpuree... bekijk recept »
450 gram roodschillige en vastkokende aardappelen 90 gram tonijnin stukjes (uit blik) 1? theelepel rode wijnazijn 2 theelepels geraspte ui 1 teentje knoflookgeplet of uitgeperst 1 eetlepel fijngehakte peterselie 1 theelepel zeer kleinehele kapp... bekijk recept »
Voor 20 tot 25 stuks : voor de gehaktballetjes : 4 el gedroogd broodkruim - 4 el kippenbouillon - 450 gr kalfsgehakt (of een mengsel van gelijke delen kalfs- en varkensgehakt) - 1 el fijngehakte peterselie - 2 teentjes knoflookfijngehakt - 1/2 tl ci... bekijk recept »
Voor 20 gehaktballetjes: 4 el gedroogd broodkruim - 4 el kippenbouillon - 450 gr kalfsgehakt (of een mengsel van gelijke delen kalfs- en varkensgehakt) - 1 el fijngehakte peterselie - 2 teentjes knoflookfijngehakt - 1/2 tl citroensap - 2 el fijngehak... bekijk recept »
450 gram roodschillige en vastkokende aardappelen 90 gram tonijnin stukjes (uit blik) 1= theelepel rode wijnazijn 2 theelepels geraspte ui 1 teentje knoflookgeplet of uitgeperst 1 eetlepel fijngehakte peterselie 1 theelepel zeer kleinehele kappertjes... bekijk recept »