1000 recepten met doperwten
1 uitje 3 kneepjes Solo Vloeibaar 250 g risottorijst 7.5 dl Knorr Finesse Bouillon Groenten 450 g (diepvries)doperwten 1 flinke el crème fraîche 75 g geraspte oude Goudse of Parmezaanse kaas 4 stukken tonijnfilet 3 kneepjes Solo Vloeibaar 1. Pel ... bekijk recept »
3 eetl. olijfolie1/2 ui, gesnipperd200 g diepvries doperwten200 ml vleesbouillon (van tablet)200 ml melk (Melkan)1/2 limoen1 afbakstokbrood1 stengel bleekselderij (fijngesneden)zoutversgemalen peper50 ml kookroomvoor de salamistengels:2 plakj... bekijk recept »
600 gram kruimige aardappels, geschild10 centiliter warme melk (Melkan) nootmuskaat500 gram diepvriesdoperwten4 plakje katenspek4 tartaartjes50 gram boter of vloeibaar bakproduct1 eetlepel honing1 eetlepel mosterd4 gedroogde vijgen, in stukjes15 cent... bekijk recept »
1 kilogram aardappels, geschild, in stukken2 sinaasappels, schoongeboend1 ui, gesnipperd5 eetlepel olijfolie3 eetlepel blanke rozijnen1 eetlepel scherpe mosterd1 eetlepel bloem1 theelepel gedroogde rozemarijn600 gram diepvrieskoolvis (Vismarine), ont... bekijk recept »
1 kippenbouillonblokje100 gram sperziebonen100 gram sugarsnaps100 gram doperwten300 gram witte of gele rijst6 eetlepels olijfolie250 gram kalkoenfilet in blokjes4 lente-/bosuitjes in kleine ringetjes2 eetlepels citroensap1 theelepel mosterd1. Bre... bekijk recept »
500 gram rundergehakt1 ui geraspt of fijngesnipperd6 teentjes knoflook geperst1 ei1 eetlepel gehakte verse rozemarijn1 eetlepel gehakte munt1 kilogram aardappels geschild, in stukken6 eetlepels olijfolie200 milliliter gezeefde tomaten300 milliliter v... bekijk recept »
2 varkenshaasjes2 lente-/bosuitjes6 plakjes bacon of ontbijtspek1 eetl. ketjap manis of sojasaus1 theel. sambal badjak2 teentjes knoflook2 eetl. abrikozenjam of sinaasappelmarmelade50 gr boter of 3 eetl. vloeibaar bakproduct3 eetl. sherry200 ml k... bekijk recept »
750 g vastkokende aardappels, geschild, in blokjes150 g diepvriesdoperwten150 g winterwortel, in miniblokjes8 eetl. arachideolie3 eetl. azijn250 g gaar rundvlees, in blokjes8 kleine augurken, in miniblokjes2 appels, geschild, in blokjes50 g kleine zi... bekijk recept »
25 g boter1 sjalotje, gesnipperd3 eetl. bloem400 ml visbouillon (van tablet), afgekoeld125 ml (demi) crème fraîche200 gr doperwten (diepvries)400 gr voorgekookte aardappels, in blokjes2 blikjes (à 213 gr) John West Roze Zalm, uitg... bekijk recept »
2 vellen filodeeg, ontdooid3 eetlepels gesmolten boter12 blaadjes basilicum4 stukken visfilet (kabeljauw of zalm)sap van 1/2 citroen2 eetlepels olijfolie2 sjalotten, gesnipperd300 gram doperwten (vers gedopt of diepvries)300 gram spinazie, pankla... bekijk recept »