1000 recepten met doperwten
3 uien 300 gm worteltjes 300 gm doperwten (diepvries) 1 zout 3/4 liter melk 2 theelepels kruidenbouillonpoeder 3 eetlepels aardappelmeel 300 gm geraspte oude goudse kaas 1 eetlepel mostert 1 nootmuskaat 1 lasagnevellen (voorgekookt) 3 eetlepels panee... bekijk recept »
3 uien 300 gm worteltjes 300 gm doperwten (diepvries) 1 zout 3/4 liter melk 2 theelepel(s) kruidenbouillonpoeder 3 eetlepel(s) aardappelmeel 300 gm geraspte oude goudse kaas 1 eetlepel(s) mostert 1 noodmuskaat 1 lasagnevellen (voorgekookt) 3 eetlepel... bekijk recept »
200 g cervelaat (dunne plakjes) 100 g jong belegen kaas (plakjes) 3 kleine augurkjes 4 volle eetl. mayonaise 4 eetl. melk 1 klein potje/blikje doperwten (ca. 100 gra; m) 4 lente/bosuitjes 250 g vlinderpasta zout 1 eetl. zonnebloemolie Voorbereiding:... bekijk recept »
2 eieren 1 paprika 2 tengels bleekselderij 1/4 bloemkool (150 g) 2 tomaten 1 dunne prei (150 g) 1/2 kleine kropsla 1/4 l blik doperwten 250 g leerdammer kaas 3 el (halfvette) mayonaise 2 el whisky-cocktailsaus 2 el yoghurt Eieren in 10 min. hardkoken... bekijk recept »
200 g cervelaat (dunne plakjes) 100 g jong belegen kaas (plakjes) 3 kleine augurkjes 4 volle eetl. mayonaise 4 eetl. melk 1 klein potje/blikje doperwten (ca. 100 gra; m) 4 lente/bosuitjes 250 g vlinderpasta zout 1 eetl. zonnebloemolie Voorbereiding:... bekijk recept »
350 gr verse zalmfilet of 1/2 literblik rode zalm, uitgelekt, ontveld en -g; raat en in stukjes 600 ml water 250 ml zoutarme kippenbouillon 1 middelgrote wortel, in dobbelsteentjes gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 middelgrote ui, fijngehakt ... bekijk recept »
350 gr verse zalmfilet of 1/2 literblik rode zalm, uitgelekt, ontveld en -g; raat en in stukjes 600 ml water 250 ml zoutarme kippenbouillon 1 middelgrote wortel, in dobbelsteentjes gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 middelgrote ui, fijngehakt ... bekijk recept »
50 gm boter 2 1/2 kg staartstuk of rosbief 750 gm wortelen 750 gm uien, een keer doorgesneden 3 teentjes knoflook, fijngeplet 1 bouquet garni (tijm, laurier, pete; rselie) 1 stengel bleekselderij 1 zout, peper garnituur: 800 gm wortelen, in grove stu... bekijk recept »
1 kg aardappels (vastkokend) 400 gram bospeen 300 gram diepvries doperwten 4 stengels bleekselderij 250 gram gekruide kipfilet (vleeswaren)/achterham in dikke plakken 4 zoetzure augurken 1 sinaasappel 1/2 citroen 1,5 tl mosterd 4 el olijfolie zout pe... bekijk recept »
500 gram Kotomisi Rijst 125 gram Masterbeef 2 winterwortels 0,75 liter water 100 gram ham 2 kleine tomaten 150 gram margarine 125 gram gele split erwten Faja Lobi masterbeef (roerbakmix) 50 gram Kotomisi Gedroogde Garnalen 250ml Kotomisi C... bekijk recept »