261 recepten met eekhoorntjesbrood
4 mooie vaste eksemplaren eekhoorntjesbrood - druivenpitolie - Xeres-azijn - 2 fijngehakte sjalotjes - fijngehakte peterselie - versgemalen zwarte peper en fijn zeezout - 2 gehakte noten - 8 sneden Seranno of Parma hesp dun gesneden Voorbereiding Ber... bekijk recept »
50 a 60 g eekhoorntjesbrood (Porcini) 2 tl fijngehakte rozemarijn 5 el olijfolie 16 vellen verse lasagna (e.v.t. gedroogd) 3 eierdooiers 4 el creme fraiche 50 g geschaafde Parmezaanse kaas 250 g zachte geitenkaas Verwarm de borden vooraf. Bak het eek... bekijk recept »
20 sint-jakobsvruchten300 g eekhoorntjesbrood4 el olijfolie3 takjes tijmpeperzout1. Maak de paddenstoelen schoon en snij ze in de lengte in plakjes van 3 à 4mm. Dep de sint-jakobsvruchten droog. Verhit 2 el olie in een bakpan en bak ze in 4 à 5 minut... bekijk recept »
2 hazenruggen250 g eekhoorntjesbrood (in reepjes)3 sjalotten (fijngesnipperd)1 el cognac1 wortel (in stukken)1 ui (in stukken)1 stengel groene selder (in stukken)100 g kippenlevers1 dl room200 g tarwebloem4 eierenzout1 cl arachideolie2.5 dl rode wijn... bekijk recept »
800 g kalfsvlees (bijvoorbeeld schouder)300 g tagliatelle2 el kappertjes200 g knolselder2 sjalotten300 g eekhoorntjesbrood2 el bloem2 el boter100 ml room200 ml droge, witte wijn250 ml kalfsfond2 el olie2 teentjes knoflookpeterselie1 blaadje laurierui... bekijk recept »
0 bakje rucola600 g eekhoorntjesbrood150 g parmezaan (krullen)olijfoliebalsamicoazijnzwarte peper uit de molenzeezout1. Snij het brood in dunne plakken. 2. Maak een vinaigrette van 3 delen olijfolie en 1 deel balsamicoazijn. Kruid met... bekijk recept »
1 rol pizzadeeg6 plakjes parmaham500 g eekhoorntjesbrood200 g geitenkaasboterolijfolie1 teen knoflook0.5 bosje bladpeterseliepeperzout1. Snij het eekhoorntjesbrood in plakken en scheur de parmaham in reepjes. Hak de knoflook en de bladpeterselie fijn... bekijk recept »
150 g eekhoorntjesbrood 4 aardappelen 6 eieren zout en peper 200 g Comté in kleine blokjes 1 koffielepel peterselie fijngehakt Solo Vloeibaar 1. Snij het eekhoorntjesbrood in schijfjes van ongeveer 3 mm. Bak die in een pan zonder vetstof. 2... bekijk recept »
400 gr papardelle (dikke tagliatelle) 400 gr eekhoorntjesbrood 1 kleine fijngesnipperde sjalot 200 gr gerookte eendenborst 50 gr geroosterde pijnboompitjes 12 platte peterselieblaadjes pastabouillon olijfolie hoeveboter peper&zout (pezo)1. Maa... bekijk recept »
300 g eekhoorntjesbrood (cèpes of boleten) of portobello paddenstoelen 8 stengels bleekselderij 200 g wortelen 3 teentje knoflook 1 takje verse rozemarijn of 2 tl gedroogde rozemarijn 4 el 4 balsamico azijn 200 tagliatelle (pasta) 3 el Bec... bekijk recept »