261 recepten met eekhoorntjesbrood
50 g gedroogd eekhoorntjesbrood 1 ui 0.25 bosje peterselie 7.5 el Solo Vloeibaar 1 teentje knoflook 300 g risottorijst 700 ml Knorr Bouillonketeltje Vlees 75 g versgeraspte Parmezaanse kaas 1. Week het eekhoorntjesbrood 20 minuten in een 50 ml... bekijk recept »
250 GR PAPRIKA GEEL GROEN ROOD 150 GR GOURGETTE 7 GR EEKHOORNTJESBROOD 1 STUKJE GEMBER 1/2 SJALOT 1/2 TEENTJE KNOFLOOK 1 BLOKJE GROENTENBOUILLON 1 EETLEPEL TOMATENPUREE 80 ML MELK 1 EETLEPEL SOJASAUS 1 EETLEPEL VETSTOF 1 SNUIFJE CAYENNEPEPER 1. S... bekijk recept »
1 sjalot 25 gr boter 25 gr bloem 8 dl geconcentreerde gevogeltefond 25 gr gedroogd eekhoorntjesbrood 1 bakje gemengde bospaddenstoelen 2 dl culinaire room 1 eierdooier 1 dl slagroom peper, zout, knoflook, bieslook1. Maal de gedroogde paddenstoele... bekijk recept »
2 stronkjes grondwitloof 50 g Solo zwarte peper zout nootmuskaat (suiker) 150 ml volle melk 100 ml gevogeltefond 110 g geraspte Parmezaanse kaas (reggiano) 25 g ongezouten boter 5 mooie grote stuks eekhoorntjesbrood (ongeveer 200 g) 60 g Solo zwar... bekijk recept »
20 g Solo zout 30 g gedroogd eekhoorntjesbrood 20 cl gevogeltefond 8 langoustines 300 g fijne groene asperges uit de Provence peper 1. Week het eekhoorntjesbrood 1 uur in lauw water, druk daarna al het water eruit. 2. Smelt een nootje Solo in de p... bekijk recept »
400 gr wijtingfilets 200 gr eekhoorntjesbrood 400 gr knolselder (overschot kan je soep mee maken) 400 gr aardappelen 1 stuk sjalot 1 teentje look 1 wit van prei 2 dl kalfsfond olijfolie peper zout melk nootmuskaat 1. Bak de wijtingfilets krokant... bekijk recept »
2 parelhoenen 2 uien 8 vastkokende aardappelen 60 gr eekhoorntjesbrood (porcini) 1 sinaasappel 1 mandarijntje of clementine solo, bakken en braden 1/2 kipbouillonblokje, verkruimeld peperézout (pezo)1. Laat de parelhoen door de poelier elk in acht... bekijk recept »
8 stukken witlof 50 g Solo 250 g eekhoorntjesbrood 125 g light room zout en peper 1 mespuntje nootmuskaat gehakte peterselie 125 g geraspte gruyèrekaas1. Snij de witlofstronken doormidden en neem de bittere kern eruit. Snij ze vervolgens in dunne ... bekijk recept »
4 grote aardappelen 300 g eekhoorntjesbrood 1 kleine ui 1 teentje knoflook 4 el olijfolie 4 eieren 1 scheutje room 80 g geraspte harde kaas platte peterselie fijngesnipperd 1 kleine zwarte truffel uit bokaal, geraspt zeezout peper van de molen klein ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400 g pappardelle (dikke tagliatelle) 400 g eekhoorntjesbrood 1 kleine fijngesnipperde sjalot Bakken & Braden dozijn platte peterselieblaadjes 50 g geroosterde pijnboompitjes 200 g gerookte eendenborst PH PastabouillonMaak het ee... bekijk recept »