1000 recepten met knoflook
500 gr champignons - 2 tenen knoflook - 1 tl provencaalse kruiden - 1 el citroensap - 100 gr harde roomboter - 2 el slagroom - zout en peper naar smaak Voorbereiding De champignons in vieren snijdencitroensapprovencaalse kruiden erdoor reren en knofl... bekijk recept »
250 gr groene tagliatelle 2 grote uien 3 teentjes knoflook 2 el olijfolie 500 gr gehakt(half om half) peper Nootmuskaat 1 groot blik tomatenpuree 140 gr achtste liter rode wijn 1 tl Provencaalse kruiden 100 gr Kaas naar keuze Kook de past in ruim wa... bekijk recept »
16 Teentjes knoflook 2 dl Melk 1 Zakje verse Provencaalse Kruidenmix 1 Pot vleesfond 1 1/2 dl Droge rose 2 Sjalotjes 1/2 Kleine courgette 1 Rode paprika 10 El milde olijfolie 6 El bloem 2 French racks(lamsvlees-450g) Zout Peper 1/2 Tl vloeibare honin... bekijk recept »
? 8 teentejs knoflook ? 1 dl. melk ? 1/2 zakje provencaalse kruidenmix (liefst vers) ? zout & peper ? 1/2 pot vleesfond (190 ml) ? 0,75 dl. droge rose ? 1 sjalotje ? 1/4 kleine courgette ? 1/2 rode paprika ? 5 eetlepels olijfolie (mild) ? 3 eetlepels... bekijk recept »
> Basisrecept voor risottomet kippen- of groentebouillon > 250 g paddestoelen (een soort of een combinatie) > 3 eetlepels olijfolie > 1 handjevol tijmalleen de blaadjesgehakt > 1 teen knoflookfijn gehakt > zout en zwarte peper uit de molen > 1 handv... bekijk recept »
4 grote bollen knoflook beetje zout beetje provençaalse kruiden olijfolie zout Voorbereiding Zet de oven op 200 graden Knip een stukje van de bovenkant van de knoflookbollen af strooi er een weinig zout op strooi er een toefje provencaalse krui... bekijk recept »
1 grote aubergine -Peper -Zout -1 teentje knoflook -3 el. olijfolie -1 tl. kruidenProvencaalse Verwijder het steeltje van de aubergine en snijd het vruchtvlees in blokjes. Bestrooi de aubergine met zout en laat de groente een half uur staan. S... bekijk recept »
1 grote aubergine - zout en peper - 1 teentje knoflook - 3 eetlepels olijfolie - 1 theelepel Provencaalse kruiden Verwijder het steeltje van de aubergine en snijd het vruchtvlees in blokjes. Bestrooi de aubergine met zout en laat de groente een ha... bekijk recept »
- 350 gr champignons grof gehakt - 4 stengels bleekselderij - 3 teentjes knoflook - 3 el witte wijn - 7,5 dl kippenbouillon - 2 el worchestersaus - 1 tl nooumuskaat - zout en peper Het mengsel met de helf van de bouillon blenderen tot een glade massa... bekijk recept »
Basisrecept voor risottomet kippen- of groentebouillon > 250 g paddestoelen (een soort of een combinatie) > 3 eetlepels olijfolie > 1 handjevol tijmalleen de blaadjesgehakt > 1 teen knoflookfijn gehakt > zout en zwarte peper uit de molen > 1 handvol... bekijk recept »