797 recepten met knolselderij
800 g vlezige spareribs 200 g varkenssaucijsjes 2 varkenspootjes, in stukken, voorgegaard 400 g worteltjes, in stukjes 400 g knolselderij, in blokjes 200 g varkenszwoerd, in blokjes 1 kg 500 savooienkool, grof gehakt 3 eetl tomatenpuree 4 eetl olij... bekijk recept »
4 varkenshaasjes van elk ca. 130 g 10 g rapen 10 g knolselderij 30 g broccoli 60 gr bloemkool 10 g gedroogde tomaten, fijngesneden 25 gr fijngehakte bladselderij 20 g pickles 40 gr pickles voor de saus 10 gr wasabi 20 cl vloeibare room 20 gr ka... bekijk recept »
Naar behoefte zalmmoot,kabeljouw en gamba's. gepofte aardappelsalade en divers sausjes. Zet de grilplaat op de tafel met alle ingredienten erom heen.Erg lekker erbij is een goede olijfolie om de plaat in te smeren,met daarin wat rode peper citroen ra... bekijk recept »
1 knolselderij8 zanddeegtaartjes1 Hervekaasje (van 120 gram)1 dl room40 g boterpeper De Hervekaas met een vork pletten en samen met de selderij en een scheutje room bewerken tot een gladde massa. Hiermee de taartvormpjes vullen en deze gedurende 15 m... bekijk recept »
100 gr boontjes 100 gr wortel 100 gr knolselderij 100 gr paprika 100 gr salami 100 gr ham Witte wijn Knoflook Italiaanse kruiden peper zout Olijfolie balsamico azijnSnij wortel, knol, paprika, julienne en blanceer de groente beetgaar en spoel snel ko... bekijk recept »
2 kg beenderen en afsnijdsels van wild 4 wortelen 2 uien 2 sjalotten 1 stengel bleekselderij 1 takje tijm 1 blaadje laurier 1 teentje knoflook 10 jeneverbessen 10 cl wijnazijn (rood) 10 cl jenever 3 dl wijn (rood) 20 dl water 1 ui 0.25 knolselderij 2... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 rogvleugels 1 bakje spekblokjes 2 handen vol verse tijm krop andijvie 200 ml jus de veau (zie recept hieronder) 8 aardappels boter olijfolie zout peperKook de aardappels. Fruit de spekjes aan zonder boter, voeg de jus de veau (zie ... bekijk recept »
1 knolselderij (circa 400 gram) 2 eetlepels citroensap 1 ui 1 bosje peterselie 500 gram rundergehakt 4 eetlepels zonnebloemolie zout 1 eetlepel honing 1 mespuntje gemalen nootmuskaat 1/2 theelepel saffraanpoeder 1 kg geschilde aardappelen 3 eetlepels... bekijk recept »
voor 4 personen: 1 fles witte wijnazijn (250 ml) 50 g suiker 2 eetlepels scherpe mosterd 1/2 theelepel gemberpoeder 1 ui (gesnipperd) 500 g pompoen (in blokjes) 50 g blanke rozijnen 1 winterpeen (in grove plakken) 1 ui (in stukken) 1 prei (in stukken... bekijk recept »
-2 ltr.water,--soepgroenten zoalsprei,ui,wortel,knolselderij,bladselderij,-en kruiden als-laurierblad,kruidnagel,peper uit de molen,foelie,thijm enz.-een flink stuk spek. -maak een bouillon van het water en de groenten/kruiden,-kook het vlees gaar in... bekijk recept »