797 recepten met knolselderij
1 knolselderij 500 g kruimige aardappels 100 g Serranoham 1 theelepel olie 50 ml kippenbouillon (van tablet) ½ kuipje verse zuivelspread light (a 150 g) 1 eetlepel dijonnaise ½ zakje verse peterselie ((a 30 g), ... bekijk recept »
250 g ui 300 g winterpeen 300 g knolselderij 1 kg vastkokende aardappelen 500 ml water 1 bouillon keteltje groenten (28 g) 2 el vloeibare margarine 1 takje tijm 1 ingevette ronde ovenschaal 1 aluminiumfolie1. Verwarm de oven voor tot 180 &de... bekijk recept »
500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g gruyère 4 hertenbiefstukken (dit product is alleen verkrijgbaar in de grotere Albert Heijn-winkels) 380 ml gevogeltefond 3 takjes tijm 150 ml taw... bekijk recept »
½ knolselderij (geschild) 1 liter groentebouillon (van tablet) 2 friszure appels (bijv. Granny Smith) 1 citroen (uitgeperst) 3 el zure room (bekertje 125 ml) 2 el mayonaise 2 schalen gerookte kipfilet ((... bekijk recept »
25 ml vloeibare margarine 1 knolselderij in blokjes 1 ui gesnipperd 1,5 l groentebouillon (van blokje) 100 ml halfvolle melk 1 slagersrookworst 2 tl gedroogde rozemarijn zout en peper 8 sneetjes Brabants roggebrood staafmixerIn pan vloeibare marga... bekijk recept »
800 g kruimige aardappels 1 kleine knolselderij 4 sjalotjes boter 400 g kabeljauwfilet 100 ml witte wijn 2 kropjes little gem 200 g diepvriesdoperwten Bereiding:Verwarm de oven voor op 180 ºC.Breng een pan met wat... bekijk recept »
5 el olijfolie 100 g knolselderij 100 g prei 400 g rode ui 100 g wortel 4 tenen knoflook 300 g procureur of schouderkarbonade 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden 1,5 l runderbouillon 1 tomaat 1 pot witte bonen 4 chipolataworstjes 1 snufje z... bekijk recept »
1 grote knolselderij (700 g) 250 g kruimige aardappels (geschild) 2 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 liter rundvleesbouillon (van tabletten) 2 eetlepels verse peterselie ... bekijk recept »
35 g bloem 50 g boter (gesmolten en warm) 500 ml volle melk 2 el grove mosterd 1 knolselderij (geschild en in vieren gesneden) 750 g vastkokende aardappels (geschild)1. Voeg al roerend de bloem bij de boter en laat 1-2 minute... bekijk recept »
400 g kruimige aardappelen 800 g knolselderij 4 el milde olijfolie 1 tl kerriepoeder ( extra om te bestrooien) 700 g bloemkool 220 g scharrelvarkensfiletlapjes 100 ml halfvolle melk 10 g platte peterselie1. Verwarm de oven voor op ... bekijk recept »