797 recepten met knolselderij
2 uien 2 teentjes knoflook 2 grote wortels 2 stengels bleekselderij of knolselderij 4 sukadelapjes 1 tl tomatenpuree 1 el bloem 1 glas rode wijn 300 ml runderbouillon 3 takjes tijm 1 laurierb... bekijk recept »
1 knolselderij 300 g kruimige aardappels 250 ml melk 400 g kipfilet 2 eieren 100 g bloem 100 g panko olijfolie om in te bakken 2 stronkjes witlof 1 appel, Elstar 1 bosje munt 1 sinaasappel 1 el yoghurt plasticfolie pureestamper 1. Schil en sni... bekijk recept »
300 g winterpeen 4 stengels bleekselderij 1 prei 40 g selderij 1 ui 1½ liter kraanwater 3 laurierblaadjes ¼ knolselderij 3 rundvleesbouillontabletten 200 g half-om-halfgehakt 50 g vermicelli1. Snijd de uiteinden van de w... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels 0.5 knolselderij 500 g zuurkool 50 g boter 75 ml melk Zoet-zuurstamppotBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook.Schil en halveer de aardappels. Schil en snijd de knolselderij in stukken... bekijk recept »
750 g kruimige aardappelen 500 g knolselderij 250 g chorizo (worst) 20 g bieslook 4 stronken witlof 2 tl colombo kruiden (kruidenmengsel, zakje 50 g)1. Schil de aardappelen en knolselderij en snijd in gelijke stukken. Kook samen i... bekijk recept »
½ knolselderij ½ pompoen 250 g gekookte bieten 150 g worteltjes geschrapt ½ teen knoflook 1 el venkelzaad 3 el olijfolie 6 plakken bladerdeeg (ontdooid) 3 eieren 125 g crème fraîche 125 g geitenkaas naturel 451... bekijk recept »
1 sjalot (fijngehakt) 1 el dijonmosterd 1 el balsamicoazijn 3 el olijfolie extra vierge ½ knolselderij (schoongemaakt) 2 appels (uitgeboord) 200 g pastrami (of pekelvlees, dun gesneden)1. Roer in een kannetje de s... bekijk recept »
100 g rode linzen Week de linzen een nacht in water in de koelkast.Soep Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de knolselderij in kleine blokjes van circa 3 centimeter. Verhit de boter in een ruime pan en fruit de ui... bekijk recept »
1 ei (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 1 el witte-wijnazijn ½ tl mosterd (fijn) 200 ml zonnebloemolie 1 el olijfolie met truffelaroma ½ knolselderij (geschild en julienne gesneden) 2 el olijfolie 200 g pad... bekijk recept »
1 knolselderij zout 6 eetlepels boter 4 eetlepels bloem 6 dl melk 300 g gorgonzola (of andere blauwaderkaas) peper 1 zak voorgekookte aardappelschijfjes (700 g) boter om in te vetten1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Knolselde... bekijk recept »