860 recepten met oesterzwammen
4 grote uien300 g paddestoelen (champignonskastanjechampignonsoesterzwammenshii-take)1 el citroensap40 g boter(versgemalen) peper1 tl Italiaanse keukenkruiden9 dl bouillon1 dl droge sherryversgeknipte bieslook (of basilicumblaadjes) Smelt de boter en... bekijk recept »
1 kleine ui 125 gram kastanjechampignons 75 gram oesterzwammen 1 eetlepel (echte) boter 1 theelepel gedroogde majoraan 150 graam risottorijst 0,5 dl madeira 0,5 groentebouillontablet 50 gram geraspte parmezaanse kaas verse knoflookbieslook * in pan ... bekijk recept »
1 kg tuinbonen 300 gr oesterzwammen 2 Fungi porcini bouillontabletten 2 sjalotten 1 teentje knoflook 4 eetlepels olijfolie. Parmezaanse kaas Breng de bouillon aan de kook en stel de oven in op stomen 100 graden en 25 minuten. Giet de bouillon op de r... bekijk recept »
50 gram franse geitenkaas 50 gram gruyere of emmenthaler kaas 50 gram gorgonzola 75 gram jonge goudse 100 gram chorizo in blokjes 100 gram grotchampignons 100 gram oesterzwammen 300 gram penne rigate 2 dl ongeklopte slagroom peperzout 1 teen knofloo... bekijk recept »
450gr kipfiletblokjes,zout en peper1el paprikapoeder50g boter1teentje knoflook1 bakje oesterzwammen1 bakje k a stanjechampions, 1el gemalen koriander1 kippenbouillontablet 2,5dl droge witten wijn1,5dl sinaasappelsap, 1-2pakje(s) wittensaus1/2el suike... bekijk recept »
4 plakken brood100 gram cantharellen100 gram oesterzwammen2 bollen mozzarella1 ui2 tomaten (tasty tom)olijfoliezwarte peperkorrelsToscaans zeezout Ui fruiten in olijfolie en paddestoelen toevoegen. Even goed aanbakken en dan tomaten toevoegen en even... bekijk recept »
150gr oesterzwammen- 1 bakje shitakies- 1 sjalotje- boter- 1 tl ketjap manis- 2 kruidenbouillonblokjes- 1 dl droge sherry. Kook 7 dl water en doe hier de bouillonblokjes bij. Doe dan het gefruite geheel bij de bouillon en laat het geheel 3 minuten za... bekijk recept »
250 g shii-takeoesterzwammen en kastanjechampignons1 el olijfolie1 flesje maggi basis voor champignoncremesoep1 pakje maggi soepbinder100 g gehaktpeperzoutpeterselie. Verhit de olie en bak daar de paddestoelen in. Verwarm de maggi basis voor soep met... bekijk recept »
5 lente/bosuitjes 500 g gemengde paddestoelen (oesterzwammenkastanje- of grotchampignonsshii-takes) 50 g boter 1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) 4 dl kruiden of groentebouillon (van tablet) 1 dl witte wijn 2 dl melk 2 dl kookroom peper... bekijk recept »
4 ons schapenkaas. 6 plakjes rosbief. 2 eetlepel honing4 gepelde walnoten3 el koksroom1 el. mieriksworteleen paar oesterzwammen. Doe het mengsel in een spuitvorm. Leg de plakjes rosbief gevouwen op een bordje. Spuit daar een zesde deel van het mengse... bekijk recept »