860 recepten met oesterzwammen
1 rode ui 400 gr gemengde paddestoelen (bv. kastanjechampignons, cantharellen, shii-takes, oesterzwammen)2 teentjes knoflook Klontje boter 100 ml kookroom Tijm1 liter groentebouillon Peper en zout Peterselie voor de afwerkingSnipper de ui en hak de k... bekijk recept »
½ pak pandanrijst (a 250 g) 3 bosuitjes 1 zakje broccoliroosjes (300 g) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 3 eetlepels oosterse roerbakolie 2 eetlepels sojasaus 150 g gezouten cashewnoten1. In pan 4 dl water aan de kook bre... bekijk recept »
110 g boter 3 eetlepels dikke room 0,5 koffielepel gedroogde salie 2 gehakte sjalotten 400 g oesterzwammen 20 cl rode wijn type Madiran 1 takje tijm 4 varkenshaasjes 20 cl vleesfond 400 g worteltjes1. Verwarm de oven voor op stand th 6 (180 °C). Wrij... bekijk recept »
1 teentje knoflook 1 ui 150 g oesterzwammen 1 courgette 1 rode paprika 4 saucijzen zonnebloemolie Saucijzen met gebakken oesterzwamPel en snijd de knoflook fijn. Pel en snipper de ui.Scheur de oesterzwammen in lange... bekijk recept »
1 schaaltje kipfilethaasjes (ca. 350 g) 5 eetlepels teriyaki marinade (fles a 250 ml) 3 groene paprika's 1 bakje oesterzwammen (150 g) 250 g eiermie 3 eetlepels zonnebloemolie 3 bosuitjes1. Kip met 4 eetlepels marinade meng... bekijk recept »
4 eetlepels arachide-olie 150 g beaufortkaas in blok 50 g gepelde noten 150 g gerookte spekblokjes Delhaize 1 ijsbergsla 1 krulsla 200 g oesterzwammen 2 eetlepels wijnazijn op oude wijze1. Was en droog de sla. 2. Kuis de oesterzwammen. 3. Schik de b... bekijk recept »
800 ml water 2 groentebouillonblokjes 1 rode ui 2 teentjes knoflook 300 g oesterzwammen olijfolie om in te bakken 300 g risottorijst 100 ml rode wijn 65 g pijnboompitten 250 g cherrytomaten 75 g ge... bekijk recept »
500 g gnocchi 1 rode ui 2 teentjes knoflook 300 g oesterzwammen olijfolie om in te bakken 100 ml witte wijn 400 ml passata 500 g groene asperges 100 g zongedroogde tomaten 0.5 bosje salie 400 g kabe... bekijk recept »
4 kalfssaucijzen 1 rode peper (schoongemaakt) 3 el olijfolie 300 g oesterzwammen (in reepjes van 1.5 cm breed) 1 teen knoflook (fijngesneden) 350 g pappardelle (pasta) 1 bakje platte peterselie (20 g, fijngesneden) 75 g Pecorino ... bekijk recept »
2 noten boter 15 cl droge witte wijn 2 afgestreken eetlepels express bindmiddel voor bruine sauzen 2 eetlepels gehakte peterselie 800 g kalfsgebraad 2 teentjes knoflook 500 g oesterzwammen 3 eetlepels olijfolie peper en zout 1 takje rozemarijn 4 sjal... bekijk recept »