860 recepten met oesterzwammen
1 struik bleekselderij 2 grote rode uien 1 bakje oesterzwammen (150 g) 2 eetlepels olie peper 100 g Danish blue (kaas)1. Bleekselderij wassen, schoonmaken en stengels in stukken van ca. 5 cm snijden. Uien pellen en elk in 6 parten... bekijk recept »
2 sjalotjes 3 bosuitjes 2 bakjes oesterzwammen (` 150 g AH) 4 eetlepels olijfolie 1 pak risottorijst (400 g) 2 dl witte wijn 2 groentebouillontabletten 1 zakje panklare sperziebonen (250 g) 75 g oude kaas (stukje)1... bekijk recept »
400 g tagliatelle (lintpasta) 1 schaaltje seizoensmelange (paddestoelen, 150 g) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 6 el olijfolie met witte truffelaroma (fles 250 ml) 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden)... bekijk recept »
75 g boter 6 appels ((bijv. braeburn), ongeschild en in blokjes) 100 ml calvados (slijter) 1 bak oesterzwammen (150 g) 1 theelepel Japanse sojasaus 1 kip ((heel) biologisch op kamertemperatuur) 1 theelepel salie (... bekijk recept »
1 bakje oesterzwammen (150 g) 2 bosuitjes 1 stengel sereh 2 rode pepers 1 limoen 1 eetlepel olie 2 groentebouillontabletten 1 blikje bamboescheuten (227 g) 150 g maïskorrels 3 takjes koriander 2 eetlepels sojasaus1. Oest... bekijk recept »
1 pak gele rijst (325 g) 4 eetlepels olie 1 bakje tofu pittig gekruid (180 g) 1 bakje oesterzwammen (150 g, in reepjes) 1 zak Thaise groentemix (400 g) 3 eetlepels Japanse sojasaus 1 zak gemengde sla (200 g) 2 e... bekijk recept »
15 cl champagne brut (of cava) gehakte bladpeterselie 100 g gerookte spekreepjes 400 g oesterzwammen 1 eetlepel olijfolie peper en zout 1 sjalot 700 g tongfilets 15 cl verse room 1 zakje visnat in poedervorm1. Bereid het visnat volgens de aanwijzinge... bekijk recept »
150 g oesterzwammen 100 ml witte balsamicoazijn ½ zakje verse peterselie (a 30 g, fijngeknipt) 1 teentje knoflook (uitgeperst) zout en peper olijfolie1. Snijd de oesterzwammen in brede repen en kook ze 2-3 minuten in een meng... bekijk recept »
1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 bakje koelverse tagliatelle (pasta, 250 g) 25 g boter 1 bakje biefstuk (stroganoff (500 g)) 1 zak rucola (sla, 75 g) 2 eetlepels balsamicodressing 50 g pittige kaas ((bijv. grana pa... bekijk recept »
2 stukken rosbief (a ca. 600 g) 3 eetlepels vloeibare boter (of gesmolten boter) grofgemalen zwarte peper 250 ml slagroom 6 eetlepels geraspte mierikswortel (potje) 1 theelepel mosterd1. Rosbief in 30 min. op kamertemperatuur... bekijk recept »