860 recepten met oesterzwammen
1 Krop eikebladsla 300 g oesterzwammen en champignons 3 sjalotjes 2 eetl olijfolie 200 g geitenkaas 200 g blauwe en witte druiven 12 zwarte olijven (u kunt deze natuurlijk ook weglaten)2 eetl gehakte peterselie of bieslook vers of diepvries dressing... bekijk recept »
10 gedroogde funghi porcini (eenhoorntjesbrood)375 ml kokend water1 eetl olijfolie20 gr boter1 prei i ringen2 tenen knoflook450 gr arborio of een andere risottorijst1 l runderbouillon500 gr verse paddestoelen (portobello,shiitakeoesterzwammen bij AH ... bekijk recept »
20gr boter of magerine 400gr gemengede paddestoelen (bijv champignonsshitakescatharelleneekhoornsbroodoesterzwammen) 2 el olijfolie 1 sjalotjefijgesneden 175gr risottorijst 3/4 dl rode wijn 1 akje rozemarijn 4 1/2 dl groentenbouillon 1 kropjeradicchi... bekijk recept »
200 gr cantarellenin reepjes200 gr oesterzwammenin reepjes200 gr kastanjechampignonsin plakjes2 el olijfolie50 gr boter of margarine2 sjalotjesfijngesneden1 teentje knoflookuitgeperst300 gr risottorijst6-8 dl kippenbouillon(tablet)2 1/2 dl droge witt... bekijk recept »
2 sjalotjes150gr groene asperges150gr bospeen100gr peultjes100gr courgette,100gr oesterzwammen4 eetl. olijfolie25gr boter250gr risottorijst9dl. bouillon( van kruidentablet)2 eetl. gehakte Italiaanse keukenkruiden( basilicum-oregano-tijm)stukje a 100 ... bekijk recept »
250 gr paddestoelen (cantharellenshii-takeoesterzwammen) 2 eetl citroensap 1 courgette 1 grote ui 75 gr boter 200 gr risottorijst 0,75 l kippenbouillon (blokjes) 50 gr geraspte parmezaanse kaas (liefst versgeraspt) 3 eetl koffieroom peperzout Maak de... bekijk recept »
20gr boter of magerine 400gr gemengede paddestoelen (bijv champignonsshitakescatharelleneekhoornsbroodoesterzwammen) 2 el olijfolie 1 sjalotjefijgesneden 175gr risottorijst 3/4 dl rode wijn 1 akje rozemarijn 4 1/2 dl groentenbouillon 1 kropjeradicchi... bekijk recept »
20 g boter of margarine 400 g gemengde paddestoelen (bijv champignonsshiitakescantharelleneekhoorntjesbroodoesterzwammen)in plakjes 2 el olijfolie 1 sjalotjefijngesneden 175 g risottorijst 1/2 dl rode wijn 1 takje rozemarijn 4,5 dl groentebouillon (... bekijk recept »
Ui500 g groene groenten500 g paddestoelen (bv. parijse champignonsoesterzwammenshitake,...of een mengeling van verschillende paddestoelen)250 g risotto rijst200 g spekjesreepjeskippenbouillon 250mlkruidenboter en olieparmesaanse kaas en verse basilic... bekijk recept »
175 g risottorijst 125 g cantharellengrote exemplaren gehalveerd 125 g oesterzwammenin brede repen 50 g geschaafde parmezaanse kaas 1 sjalotgesnipperd 1 bosje rucolagrof gehakt 1 teentje knoflookgeperst 4 dl groentebouillon (van tablet) 1 dl ... bekijk recept »