860 recepten met oesterzwammen
50 g gepelde pistachenoten200 g gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitakes)2 eetl. olijfoliezoutversgemalen peper75 g eikenbladsla75 g lollo rosso2 eetl. verse groene kruiden (basilicum, (platte) peterselie, kervel, biesloo... bekijk recept »
1 citroen300 g kipfiletzout en versgemalen peper2 eetl. olijfolie2 eetl. wokolie of zonnebloemolie6 lente-/bosuitjes, in smalle ringen2 teentjes knoflook, gehaktverse gemberwortel, geschild en geraspt (4cm)350 g risottorijst (arborio)200 g kastan... bekijk recept »
12 sjalotjes, gepeld50 g boter of vloeibaar bakproduct100 ml rode wijn100 ml vleesbouillon (van tablet)250 g gemengde bospaddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitakes)1 eetl. olijfoliezout en versgemalen peper100 g magere gerookte spek... bekijk recept »
1,5 l kippenbouillon (van tablet of uit pot)scheutje oestersaus50 ml citroensap1 eetl. Thaise rode currypasta100 g noedels3 eetl. arachideolie of zonnebloemolie4 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes200 g shiitake, in reepjes200 g cocktailgarnalen ... bekijk recept »
20 g boter of margarine 400 g gemengde paddestoelen (bijv champignonsshiitakescantharelleneekhoorntjesbroodoesterzwammen)in plakjes 2 el olijfolie 1 sjalotjefijngesneden 175 g risottorijst ?dl rode wijn 1 takje rozemarijn 4 ? dl groentebouillon (van ... bekijk recept »
300 gr risottorijst300 gr paddestoelen(eekhoorntjesbrood,oesterzwammen, cantharellen,enz.) 1 blokje kippenbouillon opgeslost in 1 ltr water,1 knoflookteentje1 ui2dl witte wijn3 eetl olijfolie60 gr geraspe parmezaanse kaas4 eetl gehakte basilicum,zout... bekijk recept »
250 gr paddestoelen (cantharellenshii-takeoesterzwammen) 2 eetl citroensap 1 courgette 1 grote ui 75 gr boter 200 gr risottorijst 0,75 l kippenbouillon (blokjes) 50 gr geraspte parmezaanse kaas (liefst versgeraspt) 3 eetl koffieroom peperzout Maak de... bekijk recept »
350 g Arborio rijst 250 ml frisse witte Italiaanse wijn (AH heeft lekkere kleine flesjes) 750 ml heldere champignonsoep (zie recept) 75 g funghi porcini geweld, 50 g morieltjes (geweld) 100 g cantharellen 150 g oesterzwammen 150 g kastanjechampignons... bekijk recept »
0,4 kg Riso arborio 0,5 ltr witte port 2 stuks winterpeen 1 stuk prei 1 stuk knolselderij 3 stuks ui 1/2 bosje rozemarijn 1/2 bosje thijm 0,2 kg beemster graskaas 0,06 kg rucola 0,2 kg oesterzwammen 0,2 kg kastanjechampignons 0,1 ltr olijfolie extra ... bekijk recept »
25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie of truffelolie 1 uigesnipperd 1 teentje knoflookgeperst 250 gram gemengde paddenstoelenschoongeveegd en in stukken blaadjes van 4 takjes tijm zout en versgemalen peper ½ eetle... bekijk recept »