1000 recepten met peultjes
300 gram peultjes, afgehaald1 eetlepel olie1 komkommer, in dunne reepjes2 bosjes lente-/bosui, in stukken1 eetlepel Italiaanse kruiden4 pangafilets, ontdooid200 gram parmaham, serranoham of andere rauwe ham1 citroen, in kwarten8 takjes tijmovensc... bekijk recept »
4 pasteibakjes100 g peultjes of sugarsnaps, afgehaald100 g bospeen, geschrapt, in repen3 eetl. arachideolie of roerbakolie2 stengels bleekselderij, in boogjes2 lente-/bosuitjes, in stukjes van 3 cm50 g taugé2 eetl. ketjap manis2 eetl. gefr... bekijk recept »
150 g peultjes4 pasteibakjes2 eetl. olijfolie of arachideolie200 g kipfilet, in reepjes2 eetl. sojasaus of ketjap manis2 eetl. sherry200 g krabsticks, in stukken1 eetl. gehakte verse koriander1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de peultjes 2 m... bekijk recept »
4 pitabroodjes100 g peultjes, afgehaald2 eetl. pinda's of cashewnoten, grof gehakt2 eetl. arachideolie of wokolie1 rode paprika, in smalle repen1/2 Chinese kool, in repen2 lente-/bosuitjes, in stukken van 3 cm2 eetl. sojasaus of ketjap ma... bekijk recept »
600 g witvis (kabeljauw, koolvis, tilapia)2 eetl. citroensap300 g winterwortel, geschrapt en in stukken van 3 cm.150 g peultjesca. 12 plakken rauwe ham2 eetl. olijfolie1 pak wilde rijstmaïs voor garnering4 lange spiesen1. Snijd de vis in blokjes... bekijk recept »
1 bak(jes) Boursin Cuisine met kruiden2 zak(ken) Pastella Fettucine naturel 250 gram25 g roomboter1 stuk(ken) ciabattabrood300 g peultjes250 g PLUS zalm wokblokjes knoflook1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de peultjes met wat zout beetgaa... bekijk recept »
lamskroon met 4 koteletjes per persoon 400 g peultjes 1 teentje look 3 dl lamsfond 2 kl mosterd 8 el room olijfolie boter peper zout1. Kook de peultjes kort in gezouten water. Giet ze af en hou warm. Kook de rijst beetgaar. Snij de lamskroon in k... bekijk recept »
500 gr kip 250 gr peultjes 250 gr cherrytomaatjes 200 gr mihoen 100 ml water 1 potje pikante rode currypasta 200 ml kokosmelk 10 gr gember 1 rode pepertje 1 teentje knoflook beetje wokolie1. mihoen bereiden zoals op verpakking staat. Niet langer ... bekijk recept »
1 bosje fiijne groene asperges 100 gr peultjes 200 gr eerwtjes 1 teentje look 150 gr ricotta 2 eet fijgehakte basilicum 2 eetl geraspte peccorino kaas 1 st limoen 2 eetl bieslook 0.5 dl olijfolie 200 gr gemengde groene sla 4 sneetjes toastbrood 1 pak... bekijk recept »
150 g mieolijfolie75 g. tauge2 lente-uitjes150g. garnalenhandje pijnboompitten1 ei100 g. peultjes1/4 komkommer2el.droge sherry2el.ketjap manis1/2 tl. sambal1/2 tl. gemberpoeder Peultjes en ei koken en af laten koelen, pijnboompitten even roosteren in... bekijk recept »