1000 recepten met peultjes
4 witte en 4 groene asperges Verse tagliatelli 3 limoenen Dille 20 cl. room 20 cl. visfumet (bouillon) 2 zalmmoten 500 gr. spinazie 200 gr. peultjesverse pasta bereiden (500 gr. bloem, 5 eieren, 5 eetlepels olie, peper en zout) de helft vermengen met... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 pak roerbakmie (300 g) 200 g peultjes 2 rode paprika's 1 bakje champignons (250 g) 2 eetlepels zonnebloemolie 1 pak mix voor roerbakmie (60 g) 2 bakjes roze garnalen (a 125 g)Roerbakmie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peultjes... bekijk recept »
Voor 4 personen: 450g broccoli 2 uien 2,5cm verse gemberwortel 3 worteltjes 125g peultjes 1 rode paprika 1 groene paprika 3 eetlepels olie 2 eetlepels water 1 klein potje maïskolfjes 1 eetlepel sojasaus 2 lente-uitjes zout peperMaak de broccoli schoo... bekijk recept »
2 eendenfilets2 groene en 1 oranje paprika's250 gr peultjes2 teentjes lookarachide-olieboter2 niet te rijpe mango's1 rijpe mango2,5 dl suikersiroop3 el ketchup2 gedroogde pili-pilipeultjeszout- Snijd de eendenfilets in schijfjes en de paprika's in bl... bekijk recept »
450 g penne250 g pancetta450 g doperwten (vers of diepvries)250 g peultjes0.5 bosje munt100 ml roomgeraspte parmezaanzwarte peperzeezout1. Snij de pancetta in reepjes. Hak de munt grof. Kook de peultjes 5 minuten. 2. Kook de penne beetgaar, en doe er... bekijk recept »
200 g rijst300 g tofu2 tomaten150 g bloemkool100 g peultjes2 el gehakt peterseliehandvol basilicum (blaadjes)3 el mayonaise1 el kerriepoederoliepeperzout1. Verdeel de bloemkool in roosjes. Snij de tofu en de tomaten in kleine blokjes. 2. Kook de rijs... bekijk recept »
4 worsten800 g aardappelen2 lente-uien200 g peultjes100 g erwtenhandvol muntmelkboternootmuskaatpeperzout1. Kook de aardappelen in lichtgezouten water. 2. Snij de lente-uitjes in ringen en de peultjes in repen. Blancheer ze in lichtgezouten water. Vo... bekijk recept »
2 wortelen2 preiwitten2 stengels groene selder100 g peultjes100 g champignonscitroensaptakje tijm1 blaadje laurier2 l groentebouillonboterpeperzout1. Maak alle groenten schoon. Snij de wortelen, prei en selder in fijne julienne, lucifers van 3 à 4 cm... bekijk recept »
300 gram peultjes250 á 350 g eiermie1 eetlepel arachideolie of zonnebloemolie3 sjalotjes, gesnipperd2 teentje knoflook, gepeld en gehakt1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes500 gram gemengde paddenstoelen(kastanjechampignons, oesterzwammen,... bekijk recept »
400 gram sperziebonen, afgehaald250 gram diepvriestuinbonen200 gram peultjes, afgehaald1 blik borlotti- of witte bonen, uitgelekt4 tomaten in blokjes75 gram rucola100 gram Parmezaanse kaas, geschaafd3 eetlepel olijfolie3 eetlepel kippen- of vleesboui... bekijk recept »