1000 recepten met peultjes
3 frikadellenontdooid 2 theelepels sambal oelek 1/2 theelepel gemberpoeder (djahe) 2 eetlepels ketjap manis 1 teentje knoflookgesnipperd 3 eetlepels olie 100 g peultjesgekookt Hulpmiddelen Satestokjes Hulpmiddelen - Satestokjes Voorbereiding Sni... bekijk recept »
250 g Hollandse garnalen 250 g peultjes 2 avocado's 2 eetlepels citroensap 4 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn 1 theelepel suiker 2 theelepels mosterd 250 g gemengde groene saladesoorten 4 hardgekookte eieren 2 eetlepels zwarte olijven ... bekijk recept »
250 gram Hollandse garnalen 250 gram peultjes 2 avocado's 2 eetlepels citroensap 4 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn 1 theelepel suiker 2 theelepels mosterd 250 gram gemengde groene saladesoorten 4 hardgekookte eieren 2 eetlepels zwarte... bekijk recept »
500 gram pangasiusfilet 150 gram peultjes (gehalveerd) 3 eetlepels (roerbak)olie 2 rode uien (in dunne partjes) 150 gram winterwortel (in dunne plakjes) 1 limoen of ½ citroen (uitgeperst) 3 eetlepels oestersaus 50 gram ongezouten cashewnoten 2 eetlep... bekijk recept »
4 stukken zalmfilet (à 150 gram) 200 gram peultjes 200 gram jonge geschrapte worteltjes 375 gram voorgekookte minikrieltjes 2 eetlepels olijfolie 4 eetlepels witte wijn 125 gram verse kruidenroomkaas zout en peperSpoel de zalmfilets af onder de koude... bekijk recept »
1 potje mosselen in ’t zuur (à 370 ml) 100 g Hollandse garnalen 1 blikje (ca. 200 g) tonijn 500 g nieuwe geschrapte krieltjes 200 g peultjes 10 jonge geschrapte worteltjes 1 blikje minimaïs 3 dl remouladesaus (kant-en-klaar) 12 blaadjes sla zoutKook ... bekijk recept »
300 g. dunne sperziebonen 150 g. peultjes zout peper 250 g. tomatenontveldin partjes 150 g. gerookte kalkoen- of kipfiletin dunne lange reepjes takjes bonenkruid Voor de dressing. 2 tl. witte wijnazijn zout peper 2-3 el. olijfolie 1 el. fijngesneden ... bekijk recept »
Argentijnse biefstuk 150 gram 2x Kastanje champignons Pakje koksroom Stukje gorgonzola 75 gram Peultjes Kastanje puree limoen roomsauce peper en zout Kastanjepuree voorbereiden. Peultjes kort koken, zodat ze knapperig blijven. Biefstuk aan beide kant... bekijk recept »
250 gram woknoedels 3 eetlepels olie 400 gram varkensschnitzel 1 teentje knoflook 400 gram peultjes 3 eetlepels sojasaus 1 eetlepel gembersiroop 2 bosuitjes 2 eetlepels sezamzaadjes Voorbereiding Snijd de schnitzels in reepjes. Pel de knoflook en sn... bekijk recept »
100 gram shii-take 50 gram peultjes 1 lente-uitje 150 gram tahoe 0.5 liter groentebouillon 75 gram eiermie 2 eetlepels rijstwijn of dry sherry 2 eetlepels Japanse sojasaus zout (versgemalen) peper Borstel de paddestoelen schoon en verwijder ... bekijk recept »