1000 recepten met peultjes
2 ciabatta's 250 gm peultjes 150 gm bettine blanc 58 1 bakje rucolasla (30 gr) 2 kp johma oliviades pasta 75 gm smeerbare roomboter Bereidingswijze: ciabatta's afbakken volgens gebruiksaanwijzing. peultjes schoonmaken, in ruitjes snijden en in ca 3 m... bekijk recept »
6 preien 200 gm peultjes 2 tomaten 8 plakjes brie van elk 50 gr 1 honing 1 peper uit de molen 1 zout Maak de prei schoon, snijd er ringen van en kook ze met wat zout 15 minuten. Maak de peultjes schoon en kook ze de laatste 2 minuten mee. Goed uit la... bekijk recept »
4 stukken zalmfilet (150 gelk, diep; vries) 200 gm peultjes 2 eetlepel(s) olijfolie 200 gm jonge geschrapte worteltjes 375 gm voorgekookte minikrieltjes 4 eetlepel(s) witte wijn 125 gm verse kruidenroomkaas 1 zout 1 peper Wijntip: Alsace Riesling, dr... bekijk recept »
1 duopak krieltjes (700 g) 200 g peultjes 3 bosuitjes 50 g boter of margarine 1 zak miniworteltjes (300 g) 1 kruidenbouillontablet 2 schaaltje kabeljauwfilet (à ca. 225 g) 1/2 zakje verse peterselie à 30 g) Bereiden Krieltjes koken volgens gebruiksaa... bekijk recept »
300 gm basmatirijst 2 pakjes surimi naturel (vis, a 170; g, samurai) 3 eetlepel(s) yoghurt 3 eetlepel(s) patak's indiase kerriepasta tandoo; ri (pot a 312 g) 2 o0 g peultjes 3 eetlepel(s) oosterse roerbakolie (fles, ah) 1 zak thaise roerbakgroentemix... bekijk recept »
8 grote aardappelen van ongeveer dezelfde grootte 1 ei 75 g geraspte Goudse kaas 3 eetlepels geknipte bieslook 1/2 dl slankroom 200 g peultjes 400 g kleine worteltjes (bos) 1 koolrabi 4 dikke kogel- of ossehaasbiefstukken van ca. 125 g 50 g bakboter ... bekijk recept »
1 zalmmoot 1/2 paprika in stukjes 1 ui in ringen peultjes scheutje witte wijn peper en zout Vul de stomer. Doe de ui en paprika op en rond de vis. Leg de peultjes erbij. Plaats de stomer in de magnetron. 5 minuten op vol vermogen. Even controleren of... bekijk recept »
1 zalmmoot 1/2 paprika in stukjes 1 ui in ringen peultjes scheutje witte wijn peper en zout Vul de stomer. Doe de ui en paprika op en rond de vis. Leg de peultjes erbij. Plaats de stomer in de magnetron. 5 minuten op vol vermogen. Even controleren of... bekijk recept »
8 plakjes bladerdeeg voor de vulling: ca. 125 gram kleine pastazout200 gram peultjes10 gram boter2 dl. melk? tl. mosterdca. 100 gram geraspte cheddarkaas3 dl. slagroom85 gram vers geraspte parmezaanse kaas?-1 tl. citroensap1 eidooier Bekleed de taart... bekijk recept »
150 gram (basmati)rijstzoutpeper65 gram hazelnoten200 gr groene asperges150 gr peultjes1 gele paprika1 limoen6 etl olijfolie15 sprietjes bieslook110 gr jumbo garnalenKook de asperges samen met de peultjes in 5 minuten beetgaar. Spoel ze af en laat ze... bekijk recept »