1000 recepten met peultjes
Voor 4 personen: 2 schijfjes ananas 4 teentjes look 2dl. kokosmelk 3 kippenborsten 4 eetlepels gehakte koriander 4 eetlepels sojasaus 1 rode paprika 1 groene paprika 1 limoen 1 peperoni 20 peultjes spaghettikruiden 1bosje pijpajuin slaolieSnij de kip... bekijk recept »
Salade een halve chinese kool (fijngesneden) 1 bosje waterkers 1 handvol wilde (of jonge) spinazie (fijngesneden) 200 gr tauge 85 gr peultjes (in lange reepjes) 4 bosuien (in fijne reepjes) 85 gr ontvliesde pindanoten (geroosterd in een koekenpan, ge... bekijk recept »
Voor 2 personen: 250 cal p.p. 2 eetl olie 200 gr doperwten Mespunt majorein 2 tomaten, in blokjes 200 gr peultjes, gehalveerd 3 lente-uitjes, in dunne ringen 4 eieren 2 eetl bloem 1 dl melk 125 gr Hüttenkäse 3 eetl fijngesneden peterselie Zout en pep... bekijk recept »
Voor 4 personen: 3 kippenborsten met vel 4 eetlepels sesamolie wat boter 1 bosje lente-uitjes 3 knoflookteentjes 100 g peultjes 100 g sojascheuten peper en zout 3 eetlepels sesamzaad wat water 3 eetlepels zwarte azijn (of balsamicoazijn) 4 eetlepels ... bekijk recept »
300 g fricandeau200 g garnalen (gepeld)1 deciliter slasaus2 eetlepels ketjap manis1 eetlepel gembersiroop1/2 eetlepel sesamolie1 eetlepel sesamzaad (geroosterd)2 liter bouillon (kippen)2 theelepels gemberwortel (verse, geraspt)1 lenteuitje (in dunne ... bekijk recept »
150 gr lamsbout zonder been1 venkelknol1 dunne prei75 gr peultjes1/2 zakje verse provencaalse kruidenmix1 eetl olijfolie1 groentenbouillontablet1 1/2 dl room culinairzoutpeper1 zakje geraspte parmezaanse kaas2 eetl Pernod In pan olie verhitten. Lamsv... bekijk recept »
50 gram walnoten, grof gehakt150 gram peultjes150 gram sugarsnaps150 gram diepvriesdoperwten (ontdooid)75 gram rucola2 eetlepels gehakte basilicum (vers of diepvries)100 gram blauwe kaas (roquefort of danablue), verkruimeld250 gram beenham, in plakke... bekijk recept »
4 dorades (panklaar)0.5 venkel1 preihandvol kerstomatenhandvol peultjes2 lente-uien1 rode chilipeper4 takjes dille1 limoenhandvol zwarte olijven (ontpit)1. Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de venkel, lente-ui, peultjes, tomaatjes, prei, chilipepe... bekijk recept »
500 g orzo2 sjalotten0.5 gele paprika0.5 rode paprika300 g salami200 g peultjes200 ml groentebouillon0.5 bosje basilicumolijfoliepeperzout1. Kook de orzo beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Pel en hak de sjalot. Snij de paprika&rsqu... bekijk recept »
8 camemberts (mini, of 2 grote in kwarten)2 eieren120 g paneermeel100 g bloemgemengde sla1 bakje peultjesoliepeperzout1. Kook de sugarsnaps of peultjes beetgaar. Laat afkoelen en snij ze doormidden. Spoel de sla. 2. Doe de bloem in een diep bord. Klo... bekijk recept »