1000 recepten met peultjes
4 eendeborstfilets 2 eetlepels zonnebloemolie 3 eetlepels roomboter 40 gram wortel 40 gram knolselderij 40 gram ui 2 teentjes knoflook 1 takje tijm 1 potje kersen op sap (350 gr) 1 flesje kriek boon van 37,5 cl peper en zout naar smaak Snijd de wort... bekijk recept »
300 gm rijst 1 ui 250 gm champignons 250 gm ham 75 gm boter 1 doosje maggi ham-champignon saus 1 eetlepel(s) tomatenketchup 1 eetlepel(s) gesnipperde bieslook ca. 20 minuten Bereiding: Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper i... bekijk recept »
600 gm kabeljauwfilet 4 bosuitjes, in ringetjes 1 rode paprika, in reepjes 150 gm peultjes 150 gm prei, in dunne ringen 4 tomaten, in parten 1 zout en peper 200 ml droge witte wijn 1 visbouillontablet Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bestrooi de... bekijk recept »
600 gm kabeljauwfilet 4 bosuitjes, in ringetjes 1 rode paprika, in reepjes 150 gm peultjes 150 gm prei, in dunne ringen 4 tomaten, in parten 1 zout en peper 200 ml droge witte wijn 1 visbouillontablet Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bestrooi de... bekijk recept »
4 panklare schollen 1 zout 4 eetlepel(s) bloem 2 eetlepel(s) slaolie 25 gm boter 1 eetlepel(s) citroensap + 4 partjes voor de gar; nering 1 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook (of uit de d; iepvries van darégal) Spoel de schollen af onder de koude kraa... bekijk recept »
1 ui 4 biefstukjes a 100 g 1 peper 30 gm boter 1 zout 200 deciliter boerenjongens 1/2 runderbouillontablet 1/2 eetlepel(s) fijngehakte rozemarijn 1 aardappelmeel Pel en snippper de ui. Wrijf de biefstukjes in met peper. Verhit de boter en bak de bief... bekijk recept »
Maak 750 witte asperges en 500 gr groene asperges schoon. Kook de witte in 20-25 minuten en de groene in plusmn 10 minuten in water met zout gaar. Roer 4 eidooiers met 2 dl droge witte wijn los en blijf kloppen, terwijl u het mengsel au bain-marie v... bekijk recept »
2 sneetjes oud witbrood 1 theelepel gemberpoeder 1 theelepel gemalen koriander 1/2 theelepel gemalen komijn 2 eetlepels sinaasappelsap 2 eetlepels (olijf)olie zout, peper 1 lamsbout zonder bot ( plusmn 400 gr) 1/2 eetlepel olie om in te vetten Snijd ... bekijk recept »
4 lamskoteletten 2 eetlepels sesamolie 2 fijngesnipperde uitjes 2 gesnipperde teentjes knoflook 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels chilisaus 100 gr niet te zoete sinaasappelmarmelade 1 eetlepel rijstazijn 1 eetlepel geraspte gemberwortel Verwarm de oli... bekijk recept »
4 lamskoteletten 2 eetlepels sesamolie 2 fijngesnipperde uitjes 2 gesnipperde teentjes knoflook 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels chilisaus 100 gr niet te zoete sinaasappelmarmelade 1 eetlepel rijstazijn 1 eetlepel geraspte gemberwortel Verwarm de oli... bekijk recept »