1000 recepten met peultjes
250 gr. notenrijst 5 dl. room 4 zalmfilet 80 gr. boter 30 gr. bieslook Peper ZoutBereidingswijze Verwarm de oven in 10 minuten voor op 180 graden Celsius. Kook ondertussen de Notenrijst in 8 minuten gaar. Snijd de boter in kleine blokjes en hak de bi... bekijk recept »
Voor 4 personen: 300 gr. notenrijst 5 dl. room 4 zalmfilet 80 gr. boter 30 gr. bieslook Peper ZoutVerwarm de oven in 10 minuten voor op 180 graden Celsius. Kook ondertussen de Notenrijst in 8 minuten gaar. Snijd de boter in kleine blokjes en hak de b... bekijk recept »
4 eetl grofgehakte Spaanse groene olijven 4 eetl grofgehakte ingemaakte zwarte olijven 1 dl droge witte wijn 1 ? l kippenbouillon, blik of zelfgemaakt ? theel verkruimde saffraandraadjes 225 gr chorizo, bij voorkeur zoet, ontveld en in plakjes van 1 ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 schelvisfilets van ongeveer 175 gr., 2,5 dl droge witte wijn, 1 laurierblad, snufje gedroogde tijm, 125 gr. crème fraiche, 2 eetl. witte bloem, 1 eierdooier, 2 eetl. melk of room, 2 eetl. mosterdBreng de wijn en ongeveer 1,25 dl.... bekijk recept »
Voor 4 personen:[list] 1 blik tonijn op olie van 400 g (alternatief: zalm uit blik, gestoomde makreel) 250 g pasta, bijvoorbeeld farfalle of fussili 250 g sperziebonen, sugar snaps of peultjes 2-3 geroosterde paprika's uit pot 8 zwarte olijven zonder... bekijk recept »
1 tomaat 200 gr broccoli 150 gr Parijse champignons 1 bosje bieslook 1 bosje koriander 150 gr peultjes 1 koffielepel harissa olie 1 koffielepel maizena 4 eieren 1 soeplepel sojasaus 1 koffielepel suiker 15 cl bouillon van groenten 100 gr Chinese kool... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 kleine tournedos, gesneden uit rundfilet 1 broccoli, in roosjes 1 kg aardappelen 150 g boter 500 ml krachtige gevogelteconsommé of bouillon ingelegde truffel enkele kleine groente zoals babyworteltjes, mini rettich, peultjes, boont... bekijk recept »
Voor 4 personen: Twee dubbele kipfilets 250 gram champignons 200 gram cantharellen of eekhoorntjesbrood 3 dl kippenbouillon 3 dl room 2 dl Noilly Prat roomboter twee eetlepels gehakte peterselie een teen knoflook fijngehakt verse peper en zout cayenn... bekijk recept »
voor 4 personen: 100 gram ongezouten pecannoten 50 gram pijnboompitten 1 eetlepel fijngehakte peterselie 1 middelgrote rode ui 2 rijpe mangos 4 eetlepels citroensap 2 eetlepels suiker 1 theelepel gemberpoeder 1 eetlepel sambal oelek 4 enkele ki... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 kipfilets zout zwarte peper 50 gram boter 1 dl. cider (b.v. Chevalier Blanc) bakje champignons (250 gram) ½ theelepel tijm 125 ml. kookroom of slagroom 1 eetlepel fijngeknipte peterselie zout, peperKipfilets inwrijven met zout en z... bekijk recept »