1000 recepten met peultjes
500 g lendenstuk ? 2 el plantaardige olie ? 4 tl gemale komijn ? 4 tl gemalen koriander ? 175 g suikermaïs ? 125 g bamboescheuten uit blikgelekt ? 175 g peultjes ? 2 el oestersaus ? 2 tl donkere rietsuiker ? 1,5 dl rundvleesbouillon ? 1 tl ma&ium... bekijk recept »
750 g runderrolladeop kamertemperatuur peperzout 40 g boter 1 el olie 50 g gerookte spekreepjes (C1000 Vers) 1 uigesnipperd 2 teentjes knoflookgesnipperd 150 g winterwortelgrof gehakt 2 1/2 dl rode wijn (bijv. Canaletto Primitivo) 2 dl rundvleesboui... bekijk recept »
200 gr kalfs biefstuk in reepjes gesneden 1 theelepel gyros kruiden (kant-en-klaar) olijfolie om in te bakken 300 gram verse volkoren pasta (zie basisrecept verse pasta) of kant en klare 6 Hollandse witte asperges (groen kan ook) geblancheerd 10... bekijk recept »
6 halve lamskoteletten. Voor de marinade: 1 dl. olijfolie zout peper 2 koffielepels knoflookpasta 2 eetlepels gembersiroop 1 theelepel sambal oelek 1 eetlepel grove mosterd Italiaanse kruiden (diepvries AH) verse tijm. Hulpmiddelen Staafmixer. Koeke... bekijk recept »
300 gram gemengde zomergroenten (worteltjespeultjesdoperwtjesenz.) zout 4 pasteibakjes (kant-en-klaar uit een pak) 1/8 liter slagroom 1 eierdooier 100 gram jong belegen Goudse kaasin kleine blokjes peper 1 el fijngehakte peterselie Maak de groenten s... bekijk recept »
4 moten kabeljauw van ca. 2 1/2 cm dik] 1 theelepel zout 4 gekneusde peperkorrels 60 gram boter 2 eetlepels bloem 1 1/2-2 eetlepels gehakte bieslook 1 1/2 eetlepel fijngehakte peterselie 1 eetlepel groene peperkorrels (uit potje) 1 citroen. S... bekijk recept »
200g verse cranberry's zak a 340g Ocean spray)3 eetlepels bruine basterdsuiker2 appels (goudrenetten)4 sjalotten300g paddestoelen(melange)2 eetlepels boterzout en peper4 struisvogelbiefstukken a 100g1dl wildfond(potje a 190ml.struik)2 dl slagroom Hul... bekijk recept »
125 dl kippebouillon, 0,6 dl lichte sojasaus, 2 eetl. vloeibare honing, 2 theel. ma?zena, 3 theel. geraspte verse gemberwortel, 2 theel. sesamolie, 1 groon of rood pepertje,zaad verweiderd en gehakt, 3 knoflooktenen,uit de knijper, 500 g kogel-ofhaas... bekijk recept »
Konijnenboutenolijfolieuien (rode of zoete zijn ook prima)bruin biermangochutneypeperzoutroosmarijn of tijmallesbinder. Hulpmiddelen Braadpanzeef Hulpmiddelen - Braadpanzeef Bereidingswijze Braad een aantal konijnenbouten aan in hete olijfolie. temp... bekijk recept »
VOOR DE KERRIE 1 uifijngehakt 25 gr boter 10 gr kerriepoeder 1 dessertlepel abrikozenjam sap van een halve citroen.GROENTEN 2 kleine uienfijngehakt 2 wortelen in reepjes 2 courgettes in plakjes 2 tomatenontveld zonder zaden en grof gehakt 25 gr boter... bekijk recept »