461 recepten met radijs
2 bossen radijsjes (schoongemaakt) 3 bosuitjes 80 g jonge bladsla met babyspinazie 1 el zwart sesamzaad 2 cm verse gember (geschild) 2 el rijstolie (King) 1 el rijstazijn (Saitaku) 1 tl suiker ½ tl witte peper... bekijk recept »
basilicumblaadjes (ter versiering) 125 g feta 0,5 eetlepel fijngehakte verse oregano 75 cl gefermenteerde melk (type kefir) of yoghurt 2 geperste teentjes knoflook 1 koffielepel komijnzaadjes 1 bosje rode radijzen, in dunne schijfjes sap van een halv... bekijk recept »
100 g ambachtelijk gerookt ontbijtspek 1 stokbrood met knoflook 50 g pittige cornichons (kleine augurken) 1 sjalot 1 el wittewijnazijn 1 el dijonmosterd 3 el olijfolie 200 g peultjes 4 eieren 175 g radijsjes 200 g botersla1. ... bekijk recept »
800 g vastkokende aardappels 2 eieren 1 bloemkool 0.5 bosje bieslook 40 ml karnemelk 4 el halvanaise 1 el franse mosterd 1 el honing 1 bosje radijs 100 g belegen kaas (aan stuk) 200 g diepvries... bekijk recept »
1 komkommer 1 olijf 1 radijs 1 rode paprika 1 tomaat1. Snijd de tomaat in 3 stukken. 1/2 voor de neus, 1 schijfje voor de mond en de rest voor het hoofdje. 2. Snijd het tomatenschijfje in twee en verwijder het vruchtvlees, voor de onderlip. 3. Snijd ... bekijk recept »
250 g penne rigate 300 g broccoli 555 g tonijn in olijfolie (blikje à 185 g) 2 el citroensap 100 ml volle yoghurt 1 rode ui 1 bosje radijs 3 el kappertjes1. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de br... bekijk recept »
150 g couscous 2 tenen knoflook (geperst) 9 el olijfolie extra vierge 2 sjalotten (gesnipperd) 1 blik Spaanse reuzenbonen ((425 g), uitgelekt) 1 bakje koriander ((15 g), blad fijngesneden) 1 bakje munt ((15 g), bl... bekijk recept »
4 tenen knoflook 20 g boter 8 ansjovisfilets in olijfolie 4 stengels bleekselderij 4 wortels ½ komkommer 1 rode paprika 1 venkelknol 1 bos radijs 50 ml olijfolie1. Pers de knoflook boven een steelpan. Voeg de boter en ansjovis ... bekijk recept »
6 ansjovisfilets ((blikje 46 g), zeer fijngesneden) 6 el olijfolie extra vierge ½ citroen (geperst) 8 sjalotten (in plakjes van 1/2 cm) 1 bos radijs 1 zak krulslamelange (100 g)1. Meng de ansjovis met 4 el olie en h... bekijk recept »
1 doosje kwarteleieren 1,5 el komijnzaad 25 g sesamzaadjes 0,5 tl gedroogde oregano 3 el hazelnoten 1 snufje zeezout 1 snufje versgemalen peper 1 bosje radijs 4 el olijfolie extra vierge1. Kook de kwarteleitjes ca. 2 min. in een pan met ruim ... bekijk recept »