461 recepten met radijs
2 sneetjes volkoren brood 10 g Planta 1 tot 2 blaadjes sla vleeswaren naar keuze wortel, rode paprika, radijs en druiven,… als versiering1. Besmeer de boterham met Planta. Leg daarop een plakje ham of een ander vleeswaar naar keuze. Dek af met blaa... bekijk recept »
-100 g verse kaas (dubbelroom) -1 stuk komkommer -1 th lepel geraspte mierikswortel -zout en witte peper -wat suiker -2 sneetjes Schwarzbrot -bosje radijs -bieslook -halveer het brood en bespuit met de kaascreme -bedekken met dunne plakjes radijs -fl... bekijk recept »
250 gram fusili(of andere pasta)zoutpeper200 gram ham150 gram geraspte kaas1 bosje radijs1/2 komkommer1 bosje bieslook3 el mayonaise3 el yoghurt3 el witte wijnazijn3 el olie Snij ham in reepjes, radijs in plakjes, komkommer in blokjes en hak de biesl... bekijk recept »
3 zoute haringen,in lange dunne reepjes1/2 bosje radijsin plakjes3 zure augurkenin dunne reepjes1 venkelknolin dunne reepjes3 stengels bleekselderijin dunne plakjes2 lente-uitjesin dunne ringen1 bosje waterkers1-2 tl. fijngesneden dille. Voor de dres... bekijk recept »
200 gr gemarineerde zalm 400 gr gemengde slasoorten 10 takjes bieslook 50 gr radijs Yofesh Sladressing Spicy Lemon Was de slasoorten,maak ze goed droog en verwijder de buitenste bladeren en de nerven. Verdeel de slasoorten over een schaal,rangschik d... bekijk recept »
20stuks ----------- 10 radijses,1 sjarlotje,150gr roomkaas,2 eetlepels fijne kruiden(bieslook,peterselie,dragon)peper,zout,20 toastjes,enkel spietjes bieslook Hulpmiddelen Diensblad Hulpmiddelen - Diensblad Voorbereiding Hak 7 radijsjes fijn en de r... bekijk recept »
300 gr broccolizout1/2 bosje radijs1 blik boterbonen4 eetlepels olijfolie2 eetlepes wijnazijn1 theelepel mosterd1 teentje knoflook1 theelepel suikerpeper1 klein voorgebakken stokbrood50 g kruidenboter125 g Stilton kaas Verwarm de oven voor op 225 gra... bekijk recept »
Nodig: (voor 4 stuks) 4 roggevierkantjes boter 2 plakken jong belegen kaas radijs augurk tomatenketchup peterselie Besmeer de roggevierkantjes met boter. Steek uit de kaas 4 rondjes ter grootte van het roggebrood. Leg de kaas op het roggevierka... bekijk recept »
Voor 4 stuks: 4 roggevierkantjes- boter- 2 plakken jong belegen Goudse kaas- radijs - augurk - tomatenketchup- sterrenkers of peterselie. Besmeer de roggevierkantjes met boter. Leg de kaas op het roggevierkantje. Maak hierop een gezicht. Gebruik ... bekijk recept »
4 witte afbakbare pistoletjes 1 bosje radijsjes 2 bosuitjes 100 gm gezouten cashewnoten 1 zakje verse koriander 200 gm kipfilet (vleeswaar) oven op 180 gr voorverwarmen en broodjes in ca 8 minuten afbakken. radijs schoonmaken en in plakjes snijden en... bekijk recept »