1000 recepten met sjalot
600 gr GB diepgevroren calamarisringen5 tomaten1 soeplepel tomatencontraat1,5 l witte wijn1 sjalot2 teentjes look1 tuiltje basilicum4 soeplepels olijfoliepeper en zout. Bereidingswijze Haal de calamaris ruim een uur op voorhand uit de diepvries en la... bekijk recept »
8 eieren - 250 gram merg - 75 gram boter -1 sjalot - peterselie - zoutpeper Bereidingswijze Snij de avond van te voren het merg in dunne schijfjes en laat het een nacht in koud water weken. Schil de sjalot en hak ze fijn. Was wat peterselie en hak oo... bekijk recept »
Tomaten puree(klein blik). olijf olie thym,sjalot,look,oregano,basilicum,aller handen tuinkruiden(volgens sezoen) Voorbereiding Tomatenpuree mengen met de olijf olie tot een smeurige massa. Bereidingswijze Look persen,sjalot zeer fijn snijden net zoa... bekijk recept »
60 gr.runderfilet]100 gr.broccoli]50 gr. champignons]1 teentje knoflook]? klein sjalot]klein stukje verse gember]50 ml. groentebouillon]1 msp.suiker]100 gr. tagliatelle]zwarte peper en zout]1 el.olie Hulpmiddelen Knoflookpers. Hulpmiddelen - Knofloo... bekijk recept »
300gr gedroogde champignons 1 sjalot 1 teen look 1 el arachide olie 1 el donkere sojasaus 1 tl sesamolie 1 el oranjebloesemhoning Voorbereiding Laat de champignons in zeer heet water (niet kokend) 20 tot 30 minuten weken. Bereidingswijze Hak een sj... bekijk recept »
-50 ml olijfolie -2 ansjovisfilets (uit blik) -1 sjalot (zeer fijn gesnipperd) -2 el zeer fijn gesneden peterselie -2 el kappertjes uitgelekt en fijngehakt) -peper Voorbereiding de ansjovisfilets met een vork heel fijn prakken en voeg een scheutje ol... bekijk recept »
200 gr witte bloem 300 gr volkorenmeel 6 gr gedroogde gist 10 gr zout 10 gr suiker 10 gr margarine 300 ml water 100 gr gerookte spek 1 sjalot Hulpmiddelen Broodmachine Hulpmiddelen - Broodmachine Voorbereiding Snij het spek in blokjes en laat het kn... bekijk recept »
Parijse champignons: 200 gram tomatenpuree: 1 soeplepel dragon: 4 takjes kalfsfond: 25 cl sjalot: 1 olijfolie: 5 cl konijn: 1 maizena: 1 koffielepel peper en zout rode Porto: 5 cl droge witte wijn: 15 cl Bereidingswijze Snijd het konijn in stukken... bekijk recept »
4 sn.wit toastbrood boter 1 gesnipperde sjalot 1 el cognac een scheutje room 200gr hoevekaas vers gemalen zwarte peper 100gr gepelde grijze garnalen enkele takjes dille Snij de sjalot fijn en Zweet de sjalot in boter. voeg de cognac en de room toe. r... bekijk recept »
1kg aubergines,400 gr tomatenpuree1 bol mozzarella50 gr gemalen parmezaan1 sjalot,1 bosje basilicumolijfoliepeper in zout Hulpmiddelen Grilpan Hulpmiddelen - Grilpan Voorbereiding Snij schijven van d aubergine in de lengte van ongeveet 1 cmsnipper d... bekijk recept »