1000 recepten met sjalot
4 kippenborstfilets 750 g wortelen 1 rode paprika 800 g aardappelen 1 sjalot 1 teentje knoflook 4 dl kippenbouillon (1 blokje opgelost in 4 dl heet water) 2 eetl. olijfolie 1 eetl. kerriepoeder peper en zout 1. Ontdooitijd + 10 min. 2. - Laat de... bekijk recept »
1 kleine sjalot 1 teentje look 3 st tomaten 1 blikje tomatenppuree 1 halve rode paprika 250 gr champignons 20 cl room 10 cl vodka 1 beetje peterselie1. We versnipperen de paprika, de sjalot en het teentje look in fijne stukjes en snijden de champigno... bekijk recept »
Voor de gastrique (basis voor de saus, ingekookt mengsel van witte wijn en azijn): 1 sjalot 4 dragonstengels 100 ml droge witte wijn 100 ml azijn 5 peperbolletjes Voor de saus: 350 g Solo Wikkel 4 eidooiers 2 el gastrique 3 el gehakte dragonblaa... bekijk recept »
Voor de gekonfijte look: 1 bolletje knoflook 200 ml olijfolie 1 blaadje laurier 1 takje rozemarijn 5 witte-peperbolletjes 1 snuifje zeezout Voor de saus: 1 sjalot 100 g zongedroogde tomaten 150 g zwarte ontpitte olijven 2 teentjes gekonfijte lo... bekijk recept »
Voor de gastrique (basis voor de saus, ingekookt mengsel van witte wijn en azijn): 1 sjalot 4 dragonstengels 100 ml droge witte wijn 100 ml azijn 5 peperbolletjes Voor de saus: 350 g Solo Wikkel 4 eidooiers 2 el gastrique 2 el tomatenpuree 3 el ... bekijk recept »
olijfolie 1 kg verse spinazie 6 eieren 50 gr solo, bakken en braden 50 gr geraspte Parmezaanse kaas peper&zout pezo TOMATENSAUS: olijfolie 1 sjalot 1 teentje knoflook 1 kleine wortel 1 stengel selder 1 blik tomatenblokjes chilivlokken (molent... bekijk recept »
2 vellen pizzadeeg en 4 a 5 preiwitten 500 gr bospaddestoelen en 100 gr cashewnoten 1 sjalot en 2 cm gember 2 eetl olijfolie en idem melk 3 eetl soyasaus 1/2 plan,tje koriander en 1 koffielepel paprikapoeder1. Voorbereiding- Snij het preiwit in fi... bekijk recept »
300 gr parijse champignons 2 sneetjes wit brood (2cm dik) 1 sjalot boter 2 takjes platte peterselie 1 takje tijm 1 teentje look 1. * Koop een ongesneden wit carrébrood. Snij voor elke toast een boterham van zo’n 2 cm breed van het brood. Verwijde... bekijk recept »
100 g gedroogde Puy linzen 1 sjalot 1 teentje knoflook 150 g pastinaak 250 g cherrytomaatjes 0.25 rode peper 150 g tofu 2 el Becel Slaolie (20 g) 1 el 1 citroenrasp 3 el 3 grof gesneden koriander 2 bruine pistolets1. Kook de Puy linzen volgens de... bekijk recept »
1 eetlepel boter1 sjalot, gesnipperd1 bosje salie2 teentjes knoflook, fijngehakt400 gram kippenlevers75 milliliter droge witte wijn1 eetlepels mascarpone20 gram gepelde pistachenoten, grof gehakt2 eetlepels olijfolie2 plakken parmaham4 plakjes blader... bekijk recept »