1000 recepten met sjalot
1 sjalot 1 gelatineblaadje 2 el Solo Light Vloeibaar 250 g verse zalm 20 cl gevogeltefond 4 el sojasaus 500 ml room 4 stronken witloof 1 el olijfolie sap van een halve citroen 1 koffielepel mosterd à l’ancienne 4 sneden brood naar keuze 1... bekijk recept »
1 sjalot 1 limoen 8 filets rode poon 350 ml olijfolie 4 el sojasaus 2 courgettes 2 tomaten 2 el gehakte, verse koriander 2 el Solo Vloeibaar 1. Pel de sjalot en snij doormidden. Rasp de schil van de limoen en pers de limoen vervolgens uit.2. Ma... bekijk recept »
400 gr zeeduivel 3 limoenen 1 tomaat 1 teentje knoflook 1 sjalot 1 el versgehakte koriander 1 el fijngesnipperd bieslook 2 rijpe avocado's raketsla (rucola) goede olijfolie peper&zout uit de molen (pezo)1. Pel en ontpit de tomaat, snij het vr... bekijk recept »
4 fijne sneetjes gerookte ham 2 tomaten 1 teentje knoflook 1 sjalot 2 el fijngehakte bladpeterselie 2 el fijngehakte koriander 2 el fijngehakte dille 4 calamari van /- 150g per stuk (pijlinktvis, gereinigd) 2 el Solo vloeibaar 1 limoen 1 snui... bekijk recept »
800 gr bloemige aardappelen, bintje of... solo, bakken en braden melk 1 kg mosselen 600 gr pladijsfilet met het witte vel solo vloeibaar 2 tomaten 1 sjalot 1 venkelknol bieslook olijfolie witte wijnazijn room nootmuskaat peper&zout (pezo)1. M... bekijk recept »
400 gram witte vis 1 klontje boter 2 sjalot, fijngesnipperd 250 gram witte champignons 1/4 citroen sap 4 eetlepels witte wijn 4 eetlepels room 1 eetlepel peterselie, fijngehakt 1 vel bladerdeeg 2 eieren, losgeklopt peper - zout 1. Vis:Stoof 1 s... bekijk recept »
4 tongschar 100 gr gepelde grijze garnalen 2 el gehakte bieslook 2 tomaten 1 dl witte wijn 1 dl visfond 1,5 dl room 1 sjalot peper&zout (pezo)1. Fileer de tongscharren of laat dit doen door de vishandelaar.2. Maak een inkeping op de kop van de tom... bekijk recept »
1 courgette 4 el Solo Vloeibaar 1 el olijfolie 1 teentje knoflook 1 sjalot 3 tomaten 12 gepelde scampi 1. Breng 2 liter gezouten water aan de kook in een kookpot.2. Was de courgette en snijd hem in fijne linten met een dunschiller. Blancheer de ... bekijk recept »
12 grote gamba's, ongepeld 1 sjalot 1 teentje knoflook 1 bosje dragon 1 el Solo Vloeibaar 15 cl absint (sterke drank op basis van anijs)1. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Pel en pers de knoflook. Haal de blaadjes van de dragon en snipper ... bekijk recept »
12 sint-jacobsnoten zonder koraal 100 gr gerookte spekblokjes 1 broccoli 20 gr luzernekiemen 1 sjalot 3 eetlepels boter 1/2 koffielepel bloem 2 dl kalfsfond 1 eetlepel olijfolie peper zout1. Voorbereiding:2. Laat de sint-jacobsnoten ontdooien e... bekijk recept »