1000 recepten met sperziebonen
600 g sperziebonen 1 sjalotje 1.5 el citroensap 4 el olijfolie 3 takjes munt 600 g rundvlees 0.5 groene paprika 0.5 rode paprika 1 ui 4 kneepjes Solo Vloeibaar zout, peper 2 el paprikapoeder 1 blikje tomatenpuree 2.5 dl Knorr Bouillon Vlees ... bekijk recept »
? 1 pak wilde en witte rijst (250 g) ? 700 g sperziebonen ? 4 zalmmoten (a ca. 250 g) ? 6 eetlepels zoete ketjap ? 2 eetlepels tamarindepasta (potje a 225 g) ? 2 teentjes knoflook ? 1 theelepel sambal Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Gri... bekijk recept »
300 gr. zilvervliesrijst 1 groentebouillontablet 450 gr. sperziebonen 1 grote ui 2 el olie 1 el kerriepoeder 1 tl gemberpoeder 1 tl gemalen koriander 4 el gemalen kokos 2 el rozijnen 1 appel (Elstar) In pan rijst met bouillontablet koken volgens gebr... bekijk recept »
325 gram gele rijst500 gram sperziebonenzout en peper3 bosuitjes25 gram boter400 gram broccoli-schnitzel met goudse kaas125 ml. boeslooksaus van Calve Kook derijst volgens aanwijzing. Kook de sperziebonen in 7 minuten beetgaar in weinig water met zou... bekijk recept »
Voor 2 personen: 200 gram kipfilet, 1 eetlepel olie, 1 teentje knoflook, 1 1/2 dl (kippen)bouillon, 1-2 eetlepels currypasta (pot), 100 gram champignons, 1 ui, 2 tomaten, stuk bloemkool, 200 gram sperziebonen. 80 gr rijst (=200 gr gaar). Maak de gr... bekijk recept »
200 gram eendenborst per persoon zout en peper 75 gram boter 1 potje cranberry compote 1 geperste sinaasappel 125 ml. port (borrelglas) 125 ml koksroom 250 gram sperziebonen 1 bosuitjeZout en peper de eendenborsten. Verhit de boter en bak hie... bekijk recept »
Voor 4 personen: 350 g rijst 350 g dunne sperziebonen 350 g kipfilet 1 halve rode peper 2 el plantaardige olie 1 blik kokosmelk (ca. 400 ml) 1 zakje Knorr Mix voor Duivelse kip-satéKook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Kook de sperziebonen... bekijk recept »
Voor 2 personen: 4 grote, vastkokende aardappelen 0.5 rode ui 0.5 el olijfolie 1 el kappertjes 2 el fijngesneden basilicum 0.5 el boter zout en peper 1 el provencaalse kruiden 0.5 el geroosterde pijnboompitten 4 Hollandse maatjes 16 geblancheerde spe... bekijk recept »
hoofdgerecht voor 2 of bijgerecht voor 4 personen. Roergebakken bonen: 150 gram sperziebonen 150 gram sugarsnaps (of peultjes) 150 gram doperwtjes (diepvries) 1 blik flageoletten (400 gram) zout 2 eetlepels olijfolie 3 bosuitjes Dressing: 5 eetlepels... bekijk recept »
600 gram shoarma 1 zak rosti (diepvries) 400 gram sperziebonen 1 flesje cajun-cocktailsaus (Calve) boter peper en zout provencaalse kruiden 100 gram geraspte kaasVerwarm de oven voor op 200 graden. Haal de sperziebonen af, breek ze en kook ze beetgaa... bekijk recept »