673 recepten met spruitjes
300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 2 x 375 g spruitjes (in vieren) 2 uien (in smalle partjes) 2 el olie 1 schaal gerookte kipfiletreepjes (ca. 250 g) 2 el Franse mosterd (flesje 250 ml) 1 bakje zuivelspread (b... bekijk recept »
4 eetlepels olijfolie 1 grote ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 zak spruitjes (panklaar, 350 g) 1 eetlepel gedroogde tijm 2 blikken witte bonen (a 850 g) 1 liter vleesbouillon (van tablet) 100 g... bekijk recept »
800 g schenkel 3 l koud water 850 g groentesoeppakket 0,5 el gekneusde peperkorrels 1 pastinaak 100 g grote spruitjes 1 snufje zout 1 snufje peper 1 schuimspaan 1 schone keuken- of passeerdoek (zonder luchtjes) 1 zeef1. Breng de schenkels m... bekijk recept »
300 g spruitjes 2 tenen knoflook 1 takje tijm 15 g boter 1 rode peper 1 citroen1. Snijd de spruitjes in plakjes van ca. 2 mm of snijd ze op de fijne snijschijf van een keukenmachine. Verwarm een grote pan op middelhoog vuur en smelt hierin ... bekijk recept »
1 zakje gedroogd roodfruit (180 g) 2 zakjes spruitjes (geschoond, a 350 g) 1 ui 1 zak aardappelpuree (deelblokjes, 750 g) 2 schaaltjes biefstuk (a 300 g) 4 eetlepels boter1. Fruit met 100 ml water in magnetron op vol ver... bekijk recept »
1 kg rosevalaardappeltjes (kerstassortiment) 250 g champignons 0,5 citroen 700 g spruitjes 150 g sjalotten 3 el olijfolie 0,5 bakje granaatappelpitjes (à 95 g) 2 el bladpeterselie 1 snufje zout 1 snufje peper ... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie 10 g boter 3 sjalotten (gesnipperd) 1 teentje knoflook (fijngesneden) 3 bakjes lamslapjes ((a la minute), in reepjes) 250 ml rode wijn (op kamertemperatuur) 500 g spruitjes (panklaar) 50 g ... bekijk recept »
1 potje krachtbouillon (rundvlees (350 ml)) 150 g penne (pasta, zak 500 g) ½ zak spruitjes ((a 500 g), schooongemaakt) 1 duobakje Provençaalse (magere spekreepjes (250 g)) 2 uien (in halve ringen) 250 g winterp... bekijk recept »
1 eendenborstfilets zout versgemalen peper 1 sjalotje 1 blikje bramen (200 g Jonker Fris) ½ dl medium dry sherry of witte port ½ pot wildfond (` 380 ml AH) 1 theelepel tijm 40 g koude roomboter1. Eendenborstfilets ... bekijk recept »
200 g dupuis-linzen 500 g zoete aardappelen 350 g spruitjes 6 el arachideolie 1 el baharat 1 friszoete appel 3 el appelciderazijn 15 g verse munt 5 el Griekse yoghurt 1 tl harissa1. Kook de linzen in 20 min. beetgaar. Giet af en laa... bekijk recept »