1000 recepten met tomaat
1 Chinese kool 3 bosuien 1 vleestomaat 2 el zonnebloemolie 3 el zoete chilisaus1. Snijd de kool in grove stukken, was en droog in de sla-centrifuge. Snijd de bosui in ringetjes en de tomaat in stukjes. Verhit de olie in een wok en roerbak de ... bekijk recept »
2 el olijfolie 2 tenen knoflook 3 groentebouillonblokjes 250 g ravioli quattro formaggi (verse pasta) 1 prei 2 tomaten 25 g Parmezaanse kaas 1,5 l water 1 snufje peper1. Verhit de olijfolie in een soeppan. Fruit de knoflook 30 sec. Schenk het... bekijk recept »
zout 20 g rucola 4 mooie tomaten Cœur de Bœuf 400 g zijden-tofu 3 takjes Thaise basilicumblaadjes 2 eetlepels rijstazijn 15 cl olijfolie zwarte peper van de molen1. Snijd de tofu in 12 sneetjes en leg die voorzichtig op een groot bord. Let erop dat z... bekijk recept »
400 g snijbonen (schoongemaakt) 1 el olijfolie (met knoflook-chilipeper) 1 vleestomaat (in kleine stukjes) 1 tl gemalen komijn (djinten)1. Snijd de bonen in ruitjes van ca. 3 cm. Kook ze in ruim water met zout in ca. 7 min. beetg... bekijk recept »
1 el tijm alleen blaadjes 50 g ongezouten roomboter op kamertemperatuur zout en peper 3 tomaten in plakjes 500 g kabeljauwfilet in 4 stukken 100 ml droge witte wijn (flesje 250 ml) 4 (grote) aardappelen 500 g prei in grote stukken (ca. 8 cm)Verwarm ... bekijk recept »
250 g gepelde grijze Noordzeegarnalen 4 tomaten van verschillende soorten 1 sjalot 1 bussel krulpeterselie 1 doosje tuinkers 4 sneden speltbrood Tradition 1,5 teentje knoflook 1 scheutje olijfolie zwarte peper grof zeezout 4 eetlepels mayonaise 2 ee... bekijk recept »
1 tomaat 1 rode paprika 1 rode peper 1 teen knoflook 8 eetlepels olijfolie (extra vierge) 2 eetlepels citroensap ½ zakje knoflookbieslook (a 20 g) zout 2 bakjes cocktailgarnalen (a 125 g) 1 zakje jonge bladsla&nb... bekijk recept »
6 eieren 2 el slagroom (bekertje 125 ml) 2 el boter ½ bakje cherrytomaten (a 250 g) 8 blaadjes verse basilicum (grof gescheurd)1. Klop met een garde de eieren en slagroom los. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout... bekijk recept »
5 Tasty Tom tomaten 300 g fruits de mer 3 el zoete chilisaus 2 el verse basilicum (fijngeknipt) 1 limoen (in 5 partjes) ½ zakje rucola slamelange1. Halveer de tomaten en schep de zaadjes eruit. Snijd de tomaten in dunne partj... bekijk recept »
1 zakje pijnboompitten (65 g) 2 x 2 kipfilets 2 tenen knoflook (fijngesneden) 3 el blanke rozijnen 1 tl oregano 50 g Pecorino Romano (kaas) (geraspt) 4 el olijfolie 1 bakje romaatjes ((tomaten, 250 g), gehalveerd)1. ... bekijk recept »