1000 recepten met tomaat
2 el paneermeel, 1 el melk, 250 gr rundergehakt, zoutpeper, 1 tl basilicum, snufje knoflook poeder(of vers), 3 grote tomaten, 1 bolletje mozzarella, scheutje citroensap, basilicum. 4 min. op vol vermogen. bekijk recept »
100 gr rode paprikageschild en in julienne gesneden 1 vleestomaatgepelduitgehaald en in stukken gesneden 1 kleine uiin julienne gesneden 1 takje tijm en laurier een beetje tomaatpuree peper en zout 1/2 teentje look 5cl gewone olijfolie voor d... bekijk recept »
12 velletjes bladerdeeggedroogde tomaat op olie (ca. 6-8 stuks)bosje verse basilicum4 eieren100 ml. room? kopje geraspte belegen kaaszeezout en zwarte peper Uit het bladerdeeg rondjes steken en die in de muffinvormpjes drukken. De tomaat in reepjes s... bekijk recept »
18 knapperige Italiaanse brood van ongeveer 2,5 centimeter dik2 teentjes knoflookgeperst1,4 deciliter olijfoliezout en peper4-5 tomaten afhankelijk van de grootte18 basilicumblaadjes. Bereidingswijze De sneden brood op een bakplaat leggen en 10 minut... bekijk recept »
2 stokbroden in plakjesvan plm. 1 1/2 cm - olijfolie - 3 tenen knoflook (uit de pers) - 500 gram pomodori tomaten (ontpit) - 1 bosje of pakje basilicum - Peperzout - 1 groot blik tonijn - 1 kleine ui (fijngesneden) - Kappertjes - Mayonaise Vlak voor ... bekijk recept »
4 sneden grof boerenbrood2 teentjes knoflook1 tomaatontveld en in piepkleine blokjes50 gr. gehakte olijven4 ansjovisfiletsgehakt2 eetl. extra vergine olijf oliepeper Voorbereiding Rooster het brood in de oven of op de grill.Snijd de knoflook doormid... bekijk recept »
12 dunne plakjes stokbrood12 plakjes tomaat12 plakjes mozzarella6 ansjovisjesin lengte gehalveer2 el fijngehakte marjolein. Voorbereiding Plakjes stokbrood roosteren Bereidingswijze Stokbrood beleggen met plakje tomaatplakje mozzarellareepje ansjovis... bekijk recept »
500 gr. aardappelenvastkokend. 500 gr. cherrytomaatjes. 1 kleine ui. 1 teentje knoflook. rozemarijngedroogd. basilicumgedroogd. oreganogedroogd. 2 eetl. rode wijnazijn. 3 eetl. olijfolie. 100 gr. zwarte olijvenontpit. bakje tuinkers. Ui en knoflook p... bekijk recept »
Voor het deeg: 150 g bloem 2 eetl. versgeraspte Parmezaanse of oude Goudse kaas 85 g boter Voor de vulling: 4 eieren 1 grote courgette (circa 500 g) 2 grote aardappelen (samen circa 300 g) 250 g crème fraîche 200 g versgeraspte jongbelegen... bekijk recept »
4 gamba'sgepeld en schoongemaakt ca. 125 gram ongekookte spaghetti 2 tenen knoflookfijngesneden of geperst 3-4 zongedroogde tomatenop olie of zelfgemaaktof de gedroogde geweld in water ca. 25 gram rucolaheel grof gesneden peper en zout naar smaa... bekijk recept »