1000 recepten met tomaat
250 gram uien,in hele dunne plakjes. 6 el olijfolie. 1 groene paprika,in reepjes. 300 gram italiaanse tomaten in blik,in stukjes gesneden,met sap. zout. versgemalen zwarte peper. 700 gram aardappelen,geschild en gewassen en in blokjes. Doe de olie e... bekijk recept »
2 kg verse mosselen1 prei30 g bladselderij4 teentjes knoflook8 gedroogde tomaten op olie 6 eetlepels van die olie1/2 dl droge witte wijnzoutpeper Verhit de olie in een grote diepe pan en bak hierin de prei met de knoflook 3 minuten op een hoog vuur. ... bekijk recept »
Voor 4 stuks: 8 kerstomaatjes 12 basillicumblaadjes 8 mini-mozzarellabolltetjes 1 eetlepel olijfolie zwarte vers gemalen peper 4 sateprikkers Voorbereiding Was de tomaatjes en basillicum en dep ze droog. Bereidingswijze Steek afwisselend 2 kerstomaat... bekijk recept »
? 1 blik boterbonen of witte bonen ? 75 gram bakbacon ? 1 ui ? 4 stengels bleekselderij ? 2 pruimtomaten ? 2 gedroogde tomaten op olie ? 1 eetlepel olijfolie ? zout ? versgemalen peper ? 1 eetlepel gesnipperde salie ? 50 gram geraspte oude kaas Spo... bekijk recept »
1 grote ui 1 blik gepelde tomaten 1 blikje tomatenpuree (70 g) 1 dl droge witte wijn 1 el ma?zena 5 takjes peterselie versgemalen peper 8 kleine verse makreelfilets (? 600 g) 12 groene olijven zonder pit 1 citroen Oven voorverwarmen op 200 graden. In... bekijk recept »
900 gr.kalkoengehakt] 2 courgette] 2 tomaten] 1 ui,gesnipperd] 1 teentje knoflook,geperst] 1 elgehakte peterselie,dragon,bieslook] 1 eiwit,iets losgeklopt] zout en peper] Meng ui,knoflook en kalkoengehakt in een kom en voeg de kruiden en peper en zo... bekijk recept »
Voor het deeg: 120 gram bloemzout60 gram harde boter3-4 el ijskoud water2 el bloem Voor de vulling: gedroogde bonen of macaroni120 gram magere verse kaasmet knoflook en tuinkruiden2 losgeklopte eieren1 el fijngehakte verse basilicumzout en verse zwar... bekijk recept »
2 eetl. olie2 eetl. rode wijnazijn2 eetl. tmatenpuree2 eetl. sambaloelek1 eetl. worcestershiresauce2 theel. suiker. Zout en versgemalen peper. Meng alle ingredienten en gebruik naar wens. bekijk recept »
150 g. rucolasla 2 tomaten 1 ui 160 g. geitenkaas (Rondel) 1/2 eetlepel tijmblaadjes 2 eetlepels basilicum 6 eetlepels dressing originale (Bertolli) 2 gekookte eieren 4 eetlepels croutons (Knorr) peper en zout Leg de sla in een ruime kom en voeg d... bekijk recept »
150 g. rucolasla 2 tomaten 1 ui 160 g. geitenkaas (Rondel) 1/2 eetlepel tijmblaadjes 2 eetlepels basilicum 6 eetlepels dressing originale (Bertolli) 2 gekookte eieren 4 eetlepels croutons (Knorr) peper en zout Leg de sla in een ruime kom en voeg d... bekijk recept »