1000 recepten met uien
1.Kg.Cantharelle(schoon) 5.Sjalotjes(of kleine uien) 2.5 Litr. Groentenbouilon 0.5 Dec.L. Madera/stukje boter Worchestershire saus 3.Eierdooiers 1.Tl.Thijm/Oregana/Salie Peper en zout naar smaak 20 Pl. Bladerdeeg Bereidingswijze Cantharellen in stukj... bekijk recept »
2 kleine uien 400 g rundertartaar 1 zout 1 peper 1 teentje knoflook 20 g margarine 5 deciliter bouillon of water 2 eetlepels tomatenpuree of ketchup Pel de uien en hak ze fijn. Maak de rundertartaar aan met zout en peper. Verdeel de tartaar in 8 port... bekijk recept »
2 kleine uien 400 g rundertartaar 1 zout 1 peper 1 teentje knoflook 20 g margarine 5 deciliter bouillon of water 2 eetlepels tomatenpuree of ketchup Pel de uien en hak ze fijn. Maak de rundertartaar aan met zout en peper. Verdeel de tartaar in 8 port... bekijk recept »
2 kleine uien 400 g rundertartaar 1 zout 1 peper 1 teentje knoflook 20 g margarine 5 deciliter bouillon of water 2 eetlepels tomatenpuree of ketchup Pel de uien en hak ze fijn. Maak de rundertartaar aan met zout en peper. Verdeel de tartaar in 8 port... bekijk recept »
2 pakken pizza and tomato (danerolle 1 net oso sweet uien (4 stuks) 2 eetlepel(s) olijfolie 1 theelepel(s) verse tijm 2 zakjes mozzarella (a 125 gr) 2 trostomaten 1 zak gemengde sla 4 eetlepel(s) honing mosterddressing (cup a 100; ml) 1 pkg tomatensa... bekijk recept »
1 kp bouillon 1 bl tomatenpuree 1 kp tomatenketchup 4 eetlepel(s) suiker 2 eetlepel(s) sherry 1 ms ve-tsin 4 uien 2 theelepel(s) djahe 1 theelepel(s) knoflookpoeder Fruit 1 of 2 uien. Meng in een kom de djah‚, suiker, ve-tsin, sherry, ketchup, puree ... bekijk recept »
2 kleine uien 400 gm rundertartaar 1 zout 1 peper 1 teentje knoflook 20 gm margarine 1 5 dl bouillon of water 2 eetlepel(s) tomatenpuree of ketchup Pel de uien en hak ze fijn. Maak de rundertartaar aan met zout en peper. Verdeel de tartaar in 8 porti... bekijk recept »
800 gm uien 50 gm boter 3 eetlepel(s) olie 2 eetlepel(s) bloem 1/2 liter droge witte wijn 2 1/2 liter ontvette bouillon 1 zout 1 peper 1 small glas porto 1 small stokbrood 100 gm gemalen gruyèrekaas Pel en snipper de uien. Laat ze langzaam zacht word... bekijk recept »
1,5 kilo aardappelen 2 grote uien 1 potje Boursin Cuisine Knoflook en Fijne Kruiden 3 dl bouillon (2 a 3 bouillonblokjes) peper zout (nootmuskaat)Snijd de uien in stukjes en fruit ze in de pan. Snijd de aardappels in fijne plakjes en voeg ze toe aan ... bekijk recept »
1 kg geschilde aardappelen 2 uien 4 augurken 1 rode paprika 0,15 liter warme bouillon 2 el wijnazijn 6 el olie peper zoutLaat de aardapelen (niet te) gaarkoken, en snijd ze dan in plakjes. Snijd de augurken, paprika en uien in kleine stukjes. Meng de... bekijk recept »