1000 recepten met venkel
Voor 4 personen: [color=blue:fe80528f52]Voor het vlees:[/color:fe80528f52] 4 Lomo-tournedos van ongeveer 150 g boter peper en zout een teentje look [color=blue:fe80528f52]Voor de gegratineerde venkel: [/color:fe80528f52] 5 venkelknollen 1/2 l groente... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets 125g elk 4 sneden Gandaham 4 sneden Oud-Bruggekaas verse kruiden (peterselie, bieslook, dille, basilicum) olijfolie met viskruiden in gemixt - venkelsaus - 1 dl visfumet 2 tomaten 1 scheut olijfolie 1 grote venkelknol - garnituu... bekijk recept »
- 400 gram risotto rijst - olijfolie - 1 uigehakt - 1 teen knoflook uit de pers - 2 stengels bleekselderijgehakt - 1 knolletje venkelgehakt - de toppen (het groen) van de venkelgehakt - 2 wijnglazen vermouth (Noilly Prat heeft mijn voorkeur) - 1 lite... bekijk recept »
2 venkelknollen zout en verse zwarte peper gemalen 4 el room culinair 100 gram Pecorino romano fijngeraspt boter. Verwarm de grill voor. Doe de venkel in een ovenschaal en bestrooi royaal met zout en peper. Giet er de room culinair over en bestrooi m... bekijk recept »
Zalmfilet met huid flinke scheut olijfolie 1 venkelknol 12 getourneerde aardappeljes knoflook 1 ui 1 sachet saffraandraadjes 1 dl. witte wijn (picpoul) basilicum visbouillonblokje - of 2 1/2 dl visbouillon 400 gr.tomatenblokjes 1/2 spaans pepertje 1 ... bekijk recept »
250 g kabeljauwfilet 250 g zalmfilet 2 venkelknolletjes 4 eetlepels olijfolie 300 g gesneden prei zout peper 450 g voorgekookte krielaardappeltjes 1 zak of blik (400 ml) romige mosterdsoep Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog.... bekijk recept »
250 g kabeljauwfilet 250 g zalmfilet 2 venkelknolletjes 4 eetlepels olijfolie 300 g gesneden prei zoutpeper 450 g voorgekookte krielaardappeltjes 1 zak of blik (400 ml) romige mosterdsoep - Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. ... bekijk recept »
200 gr risottorijst200 gr schoongemaakte pijlinktvis2 dl olijfoliepeper en zoutcayennepeperboter1 el versgemalen parmezaan1 fijngesnipperde sjalot120 gr spinazie1 venkelknol1 takje dillecitroensoep Fruit de gesnipperde sjalot aan in boter met wat oli... bekijk recept »
2 venkelknollen 2 teentje knoflook 1 ui 1 citroen 300 Gram risottorijst 1 Liter bouillon 200 Milliliter droge witte wijn 70 Gram roomboter 100 Gram parmezaanse kaas 100 Gram feta 1 Snufje zout 1 Snufje versgemalen peper Pel de ui en de knoflook en sn... bekijk recept »
3 el olijfolie traditioneel 1 sjalotgesnipperd 1 teentje knoflook gesnipperd 1 venkelknolin kleine blokjes 300 g risotto funghi (Lassie) 80 g parrano geraspte Italiaanse kaas versgemalen peper Verhit de olie in een ruime pan en fruit de sjalot met de... bekijk recept »