Recepten met venkel

1000 recepten met venkel

Venkel

Venkel Venkel wordt als groente of als salade gegeten. Te koop van augustus tot april. Het groene, veerachtig blad en de houtachtige stengels verwijderen. De knollen wassen en overlangs doorsnijden in vieren of in dunne reepjes, het blad kan gebruikt worden als garnering. + lees meer

Venkelsoep Met Gemarineerde Portobello

2 venkelknollen 2 kruidenbouillontabletten 2 portobello paddestoelen 2 teentjes gesnipperde knoflook 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel Provencaalse kruiden Voor de marinade: 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 1 teentje fijngesneden knofloo... bekijk recept »

Venkel-saffraansoep Met Gerookte Paling

- 2 eetl. olijfolie - 2 knollen venkel - 1 ui - 200 g. winterwortel - 200 g. aardappel(geschild) - 2 tenen knoflook - 150 g. gerookte paling - ½ theel. saffraan - 2 ltr. kippenbouillon - 200 ml witte wijn - 5 eetl. crème fraîche Soez... bekijk recept »

Venkel-Geitenkaas-Honing- Pecannotenschotel

1 flinke venkelknolof 2/3 kleinere - rond stuk chevre (zachte geitenkaas) van ca. 3 cm dik - handje gebrande (ongezouten) pecannoten - 1 a 2 tl vloeibare honing - versgemalen zwarte peper - evt. 1/2 tl gemalen anijs - 2 el geraspte grana padano - (ol... bekijk recept »

Venkel-roomtaartjes

Voor deeg: 100 gr. bloem ½ tl bakpoeder Snufje zout 50 gr. kwark of griekse yoghurt 2 el melk 2 el zonnebloemolie Voor vulling: 1 el boter ½ venkelknol 100 cc room culinair 50 gr. garnalen of zalm (rauw) 2 el geraspte gruyère kaas D... bekijk recept »

Italiaanse Risotto Met Venkel

3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »

Italiaanse Risotto Met Venkel

3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »

Italiaanse Risotto Met Venkel

3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »

Italiaanse Risotto Met Venkel

3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »

Italiaanse Risotto Met Venkel

3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »

Italiaanse Risotto Met Venkel

3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »

Pagina 59 van 100