1000 recepten met venkel
2 venkelknollen 2 kruidenbouillontabletten 2 portobello paddestoelen 2 teentjes gesnipperde knoflook 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel Provencaalse kruiden Voor de marinade: 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 1 teentje fijngesneden knofloo... bekijk recept »
- 2 eetl. olijfolie - 2 knollen venkel - 1 ui - 200 g. winterwortel - 200 g. aardappel(geschild) - 2 tenen knoflook - 150 g. gerookte paling - ½ theel. saffraan - 2 ltr. kippenbouillon - 200 ml witte wijn - 5 eetl. crème fraîche Soez... bekijk recept »
1 flinke venkelknolof 2/3 kleinere - rond stuk chevre (zachte geitenkaas) van ca. 3 cm dik - handje gebrande (ongezouten) pecannoten - 1 a 2 tl vloeibare honing - versgemalen zwarte peper - evt. 1/2 tl gemalen anijs - 2 el geraspte grana padano - (ol... bekijk recept »
Voor deeg: 100 gr. bloem ½ tl bakpoeder Snufje zout 50 gr. kwark of griekse yoghurt 2 el melk 2 el zonnebloemolie Voor vulling: 1 el boter ½ venkelknol 100 cc room culinair 50 gr. garnalen of zalm (rauw) 2 el geraspte gruyère kaas D... bekijk recept »
3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »
3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »
3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »
3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »
3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »
3 venkelknollen1 ui60 gram boter300 gram risottorijstzout en peper1/8 dl droge witte wijn9 dl kippenbouillon van tabletten125 gram geraspte Parmenzaanse kaas Maak de venkelknollen schoon, snijd het groen eraf bewaar het voor garnering. Snijd de knoll... bekijk recept »