1000 recepten met venkel
1,250 gram makreelwijting of schelvis,30 gram boter of olijfolie,3 fijngehakte uien,200 gram venkel in schijfjes gesneden,4 geplette knoflookteentjes1 snuifje tijm. 2 laurierblaadjes,5 zwarte peperkorreltjes,500 gram gepelde tomaat of 1 blik1 boeketj... bekijk recept »
600 g zalmfiletsin 4 stukken - sap van 1/2 citroen - zoutversgemalen peper - 1/4 tl gemberpoeder - 1 venkelknolin dunne plakken - 20 g boter in dunne vlokjes - 2 dl visbouillon - 2 dl droge witten wijn - 3 el creme fraiche - 1/2 - 1 tl dijon mosterd ... bekijk recept »
600 g zalmfiletsin 4 stukkensap van 1/2 citroenzoutversgemalen peper1/4 tl gemberpoeder 1 venkelknolin dunne plakken20 g boter in vlokjes2 dl visbouillon2 dl droge witte wijn3 el creme fraiche1/2-1 el dijonmosterd Zalm met citroensap bedruppelen en b... bekijk recept »
400 gram geschilde aardappelen 1 venkelknol 1 eetlepel zilveruitjes 1 blikje tonijn naturel 1 eetlepel kappertjes 2 eetlepels tomatenketchup 1 theelepel paprikapoeder peper zout 2 eieren 2 eetlepels creme fraiche 75 gram geraspte kaas. Snijd de schoo... bekijk recept »
4 sneetjes witbrood2 sjalotjes1 knoflookteentje2 el witte wijnazijnsap van 1 sinaasappel1 tl suiker1 tl gedroogde muntzoutzwarte peper1 rood witlofstronkje1/4 krop ijsbergsla1 handje rucola1 kleine venkelknol175 gr feta12 zwarte olijven. 03 Maak de s... bekijk recept »
? 300 g gerookte palingfilet ? 1 sjalot ? 2 eetlepels mayonaise ? 2 eetlepels creme fraiche ? 4 plakken oudewijvenkoek (dun gesneden) ? 1 venkelknol ? 1 dl olijfolie ? 2 eetlepels citroensap ? 2 grote groene appels (Granny Smith) ? 2 eetlepels riet-... bekijk recept »
2 venkelknollen. 2 sjalotten1 teentje knoflook25 gram boter1 laurierbladmestpunt gedroogde tijm1 liter (groente)bouillon1/4 liter droge witte wijn1/4 liter slagroom3 eierdooierszout peper150 gram grote garnalen. Fruit de fijngehakte venkel, de gesnip... bekijk recept »
600 g zalmfilet in 4 stukken sap van 1/2 citroen zout versgemalen peper 1/4 tl gemberpoeder 1 venkelknol in dunne plakken ca. 20 g boter 2 dl visbouillon (van tablet) 2 dl droge witte wijn 3 el creme fraiche 1 el Dijonmosterd Zalm met citroensap bedr... bekijk recept »
4 forellen, 1 venkel, 2 tomaten, 2 citroenen, olijfolie, 50 g boter, 1 eetlepel anijspastis, peper en zout Was de forellen vanbinnen en vanbuiten en droog ze af. Snijd ze aan een kant open. Snijd de venkelknol in reepjes (bewaar het groen) en de toma... bekijk recept »
1/2 bloemkool 2 courgettes 1 venkelknol 2 aardappelen 1 ui 2 tomaten 2 hardgekookte eieren saus : blauwe saus De bloemkool, de courgettes en de venkel gedurende 10 minuten op stoom of in gezouten water koken en de aardappelen 20 minuten. Laten... bekijk recept »