704 recepten met winterpeen
1 venkel 1 kleine winterpeen 12 peultjes 4 grote uien 6 sliptongetjes (of 6 scholfilets) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 gekookte biet (bak a 500 g) 100 ml witte-wijnazijn 5 cm verse gemberwortel 150 g suiker 1 el m... bekijk recept »
100 g spekreepjes (duopak, AH Biologisch) 300 g rundergehakt 300 g winterpeen 300 g bleekselderij 1 ui 1 teen knoflook 70 g tomatenpuree (blikje) 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 200 ml water 12 bladen glutenvrije ... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels (geschild en in stukken) 1 ei 50 g cornflakes (verkruimeld) 1 eetlepel Mexicaanse kruiden 400 g koolvisfilet ((diepvries), ontdooid) 1 avocado 1 eetlepel citroensap 3 eetlepels olie 300 g winter... bekijk recept »
300 g rijst 3 eetlepels arachideolie 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 2 cm verse gemberwortel (geschild en fijngehakt) 200 g rulgehakt 2 eetlepels lichte sojasaus 1 winterpeen (in dunne reepjes) 250 g kastanjechampignons&... bekijk recept »
75 g gezouten pinda's 1 kleine rode ui 10 g koriander 100 ml Thaise zoete chilisaus 2 el kraanwater 1 limoen 80 g mihoen 200 g winterpeen 2 el Japanse sojasaus 100 g sugarsnaps 12 rijstvellen 15 g munt (alleen de blaadjes)1... bekijk recept »
1 schaal kipfilet (380 g) 3 el olie 1 pak mihoen (250 g) 2 uien (in partjes) 1 winterpeen ((250 g), in reepjes) 1 komkommer (in reepjes) 1 pakje kokosmelk (200 ml) 50 g gezouten pinda's (grof gehakt)1.... bekijk recept »
4 kippenpoten 2 el olijfolie 1 ui (in ringen) 250 g winterpeen (in blokjes van 1 x 1 cm) 1 prei (gewassen en in ringen) 1 courgette (in blokjes van 1 x 1 cm) 1 kippenbouillontablet 2 laurierblaadjes 1 kg aardappele... bekijk recept »
300 g runderriblappen 300 ml rode wijn (bijv. Montepulciano d'Abruzzo) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl gedroogde salie 2 tl gedroogde rozemarijn 3 uien (gesnipperd) 4 el olijfolie 1 pakje pancetta (Italiaanse ba... bekijk recept »
6 Catalaanse braadworsten 5 varkenschipolata's 4 braadworsten 1 prei 250 g winterpeen 250 g katenspek 250 g Gelderse rookworsten 100 g achterham 425 g Spaanse reuzenbonen (uit blik, uitgelekt) 4 blaadjes witte gelatine 380 ml... bekijk recept »
4 takjes tijm 2 takjes rozemarijn 4 jeneverbessen 2 kruidnagels 1 kaneelstokje 8 el olijfolie 1 hazenrug, zonder vlies 3 el roomboter 2 kleine uien 1 kleine winterpeen 2 laurierblaadjes 500 ml wildfond 250 ml rode wijn 250 ml rode port 8 halfge... bekijk recept »