1000 recepten met witlof
6 struiken witlof 150 g schouderham 245 g Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden (bekertje) 3 el melk 2 tomaten 100 g gemalen belegen kaas 800 g aardappelen1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de onderkant van de stronken witlo... bekijk recept »
4 el parmezaanse kaas ½ el bloem 4 sliptongen zout en versgemalen peper 1½ dl Italiaanse olijfolie (extra vierge) 3 struikjes witlof 25 g ham 25 g jongbelegen kaas ½ visbouillontablet nootmuskaat 1 takje basili... bekijk recept »
400 g farfalle 2 stronken witlof 2 kipfilet 50 g vloeibare margarine 400 g champignon roerbakmix 300 ml melk 200 ml roomkaas naturel 1 el bloem1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de onderkant van de stron... bekijk recept »
1 kilo aardappels ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 8 struikjes witlof 1 pakje roomsaus (voor groente en pasta (44 g)) 2 zalmmoten (a 250 g) 8 plakjes rauwe ham1. Aardappels schillen, wassen, in stukjes snijden en in 20 mi... bekijk recept »
1 kleine pompoen 1 ui (in parten) 4 struiken witlof (gehalveerd) 50 g walnoten (grof gehakt) 4 el olijfolie 1 tl karwijzaad chilipeper (molen, 26 g)1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.... bekijk recept »
300 g sjalotten 6 takjes tijm 1 el (olijf)olie 50 g gorgonzola dolce 125 g crème fraîche 3 el melk 300 g witlof 150 g rauwkost bieten julienne 200 g rosbief (AH Greenfields)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de sjalotten in... bekijk recept »
1 zak kruimige kookaardappelen ( (450 g)) 7 eetlepels olijfolie 2 krentenbollen 2 pakjes geitenkaas (honing (a ca. 160 g)) 500 g witlof 2 appels 2 eetlepels balsamicoazijn 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in schuine ringen)1... bekijk recept »
6 grote sint-jakobsvruchten, ontdarmd en gekuist een beetje olijfolie 50 g droge witte wijn 75 g visfond Delhaize 1 takje dragon 5 jeneverbessen 15 g gin 60 g boter een beetje thaï wok oil Delhaize 45 g julienne van snijbonen (voor groentemengeling) ... bekijk recept »
500 g vastkokende aardappels 65 g pompoenpitten 3 takjes salie 1 klontje boter zonnebloemolie 6 stronkjes witlof 200 g pitloze blauwe druiven 400 g biefstuk 50 g sherryazijn Schil en snijd de aardappels in gel... bekijk recept »
550 g witlof 250 g kastanjechampignons ½ citroen 2 el walnootolie 2 tl gedroogde dragon1. Snijd de onderkant van het witlof en verwijder de harde kern met een scherp mesje. Haal de blaadjes los. 2. Snijd de champignons in vieren. Pers d... bekijk recept »