1000 recepten met witlof
Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerookte zalm - gerookte vis - haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerook... bekijk recept »
Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerooktezalm - gerookte vis- haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerookte... bekijk recept »
Voor de fondue: 600 g jong belegen Goudse kaas 200 g jonge Goudse kaas met kruiden 1 sinaasappel 1 rode ui 75 g blanke amandelen 1 teentje knoflook 1/2 liter melk 2-3 eetl. maizena snufje kaneel (citroen)peper 2 eetl. grofgesneden verse koriander Om ... bekijk recept »
2 rode uien in partjes 4 flinke aardappelengeschild en in stukken van ca. 2-3 cm 1 rode en 1 groene paprikaschoongemaakt en in stukken 4 tenen knoflookgepeld 2 theelepels verse tijmblaadjes 2 eetlepels olijfolie 2 struikjes witlof 200 gr cottage chee... bekijk recept »
2 teentjes knoflook, 20 ansjovisjes uit blik, 5 soeplepels olijfolie extra virgen, 2 soeplepels rode-wijn-azijn, 2 soeplepels tomatenpuree, snuf peper en verse basilicum. Vermaal de knoflook, ansjovisjes en de basilicum met een foodprocessor of staaf... bekijk recept »
4 struikjes witlof 150 gram rauwe ham 3 eetlepels mayonaise 3 eetlepels zure room 1/2 theelepel cayennepeper 2 avocado`s 1 eetlepel citroensap 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel fijngeknipte bieslook Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak... bekijk recept »
Ca. 250 gr. kipfilet1 sjalotje200 gr. oesterzwammen/ehampignons2 kleine struikjes witlof (ca. 200 gr.)200 gr. (groene) tagliatellezout40 gr. boterpeper1/2 tl tijm100 gr. Mon Chou Snijd de filet in smalle reepjes, snipper het sjalotje, snijd de oester... bekijk recept »
Maak een beenderbouillon: (2 soepbeenderenw.u.p.s. peper en zout laat de beenderen en de wups 2 a 3 uur trekken. Afschuimen in dien gewenst. W.U.P.S. zijn WortelenUienPeterselieSelderij) 250 gram witlof1 prei1 ui1 tak selder2 aardappleen20 gram vetst... bekijk recept »
600 gr everzwijnfilet 3 dl CHIMAY blauw 200 gr soepgroenten 8 stronken witlof 8 dunne plakjes spek 3 eetl. boter ? dl room sausbinder 3 kruidnagels tijm laurier peper en zout Verhit 2 eetl. boter in een brede braadpan. Kleur de everzwijnfilet aan all... bekijk recept »
6 lapjes bladerdeeg (diepvries) 350 g witlof 2 sjalotjes of 1 ui 1 dikke plak ham van 150 gram 25 g boter of 2 eetl. olijfolie 3 eieren 1 dl kookroom 1 theel. paprikapoeder versgemalen peper zout 100 g geraspte oude kaas Klop de eieren los met de ko... bekijk recept »