1000 recepten met wortel
6 eetlepels olijfolie 1 duopak krieltjes (700 gram) 2 schaaltjes provencaals gekruide runderreepjes a ca. 250 gram 1 winterwortel 2 venkelknollen 2 uien 1 teentje knoflook 1 pakje creme fraiche schenkbaar (200 ml) In koekenpan 3 eetlepels olie verhit... bekijk recept »
6 eetlepels olijfolie 1 duopak krieltjes (700 gram) 2 schaaltjes provencaals gekruide runderreepjes a ca. 250 gram 1 winterwortel 2 venkelknollen 2 uien 1 teentje knoflook 1 pakje creme fraiche schenkbaar (200 ml) In koekenpan 3 eetlepels olie verhit... bekijk recept »
Voor 4 personen: 180kcal.p.p. 260 gr kipfilet 400 gr aardappelen 400 gr broccoliroosjes 1 wortel 2 preistengels 1/2 knolraap 8 koffielepels room,8% v.g 4 koffielepels margarine peterselie zout en peper 3 kippenbouillonblokjes(vetarm) opgelost in 1,5 ... bekijk recept »
Voor 4 personen:(180kcal.) 260 gr kipfilet 400 gr aardappelen 400 gr broccoliroosjes 1 wortel 2 preistengels 1/2 knolraap 8 koffielepels room,8% v.g 4 koffielepels margarine peterselie zout en peper 3 kippenbouillonblokjes(vetarm) opgelost in 1,5 lit... bekijk recept »
2 kuipjes paté (smeerbare à 125 g) 30 mini pistoletjes 6 winterwortels 15 kleine augurken 30 cherrytomaten 120 cocktailprikkersSnijd uit de bovenzijde van elk broodje een groot vierkant stuk brood en hol het broodje een beetje uit. Besmeer de b... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg varkensgebraad 1/8 l madeirawijn 1 ui cayennepeper rodebessenconfituur een scheutje wijnazijn bloem 250 g rozijnen boter marinade: 1 l wijn 1 ui 1 selderstengel 1 teentje look 1 wortel 1 kruidentuiltjeMarineer het varkensgebraad... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg varkensgebraad 1/8 l madeirawijn 1 ui cayennepeper rodebessenconfituur een scheutje wijnazijn bloem 250 g rozijnen boter marinade: 1 l wijn 1 ui 1 selderstengel 1 teentje look 1 wortel 1 kruidentuiltjeMarineer het varkensgebraad... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg varkensgebraad 1/8 l madeirawijn 1 ui cayennepeper rodebessenconfituur een scheutje wijnazijn bloem 250 g rozijnen boter marinade: 1 l wijn 1 ui 1 selderstengel 1 teentje look 1 wortel 1 kruidentuiltjeMarineer het varkensgebraad... bekijk recept »
Voor 6 personen: 1 kg courgette 1 1/2 liter groenten-bouillon, van tablet 3 eetl olijfolie 350 gr winterwortel, geschrapt 2 uien, gepeld 1 tl chillipoeder 1 tl gemalen komijn [djintan] zout en vers gemalen peper 125 ml creme fraiche 2 eetl koriander ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 700 gram kabeljauwfilet 200 gram fijngesneden wit van de prei 150 gram fijngesneden wortel 1 eetlepel Limburgse mosterd 1 flesje Ter Dolen Double Dark 4 eetlepels roomboter 1,5 dl. slagroom 1 eetlepel fijngehakte bieslook zonnebloemo... bekijk recept »