1000 recepten met basilicum
1 ui 1 teentje knoflook 1 rode en 1 groene paprika 2 Mozzarellakaasjes 300 gr. spaghettini 1 eetlepel olijfolie 1 pak gezeefde tomaten (400 ml) 300 gr. haricots verts (vers of uit de diepvries)2 eetlepels groene pesto 1 bouillontablet voor pasta vers... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook 1 rode en 1 groene paprika 2 Mozzarellakaasjes 300 gr. spaghettini 1 eetlepel olijfolie 1 pak gezeefde tomaten (400 ml) 300 gr. haricots verts (vers of uit de diepvries)2 eetlepels groene pesto 1 bouillontablet voor pasta vers... bekijk recept »
300 g gekookte mosselen350 g tagliatellezoutcayennepeper30 g pijnboompitten1 ui50 g magere ontbijtspekblokjes3 dl Room Culinair1/2 visbouillontablet2 theelepels worcestersaus50 g geraspte belegen kaas2 eetlepels fijngeknipte basilicum Kook de tagliat... bekijk recept »
1 citroen.2 a 3 takjes basilicum.4 varkensschnitzels.8 dunne plakken parmaham.1 eetlepel olijfolie.4 cocktailprikkers. Bestrijk de scalloppine met olie en grill ze (op grill of BBQ) in ca. 8 minuten bruin en gaar. Keer ze hierbij enkele malen om. bekijk recept »
200 gram bloem ? theelepel zout 100 gram koude boter 2-3 eetlepels geraspte oude Goudse kaas voor de vulling: 1 ui 2 knoflookteentjes 2 a 3 eetlepels olijfolie 4 eetlepels pijnboompitten 400 gram rundergehakt zoutpeper 1 bakje verse basilicum (Albert... bekijk recept »
6 eieren 1 gesnipperde ui 30 gr basilicum 1 mespunt zout 1 mespunt zwarte peper 1 eetlepels olijfolie 50 gr boter 3 eetlepels Parmezaanse kaas Verhit de olijfolie in een koekepan en fruit de ui 5 minuten. Klop de eieren los, voeg de fijngehakte basil... bekijk recept »
1 th olijfolie- 40 g pijnboompitten- 45 g basilicumblaadjesgewassen en drooggeslingerd- 4 el gewassen en gedroogde bladpeterselie- 4 tenen knoflookfijngehakt- 1.25 dl extra vergine olijfolie- 100 g versgeraspte parmesaanse kaas- zout en versgemalen p... bekijk recept »
Zie bereiding Bereidingswijze Verwijder de schil van 2 kg vleestomaten en verdeel ze over enkele inmaakpotten. Bestrooi met een handvol zeezout en de blaadjes van 1 grote bos verse basilicum en sluit de potten af. leg op de bodem van een grote pan ee... bekijk recept »
1/2 kg. tomaten3 sjalotten1 rode paprika1 courgette2 eetl. verse gehakte basilicum1 eetl. verse rozemarijn1 teentje knoflookbeetje room1 a 1 1/2 l. groentebouillon. Stoof de groenten aan in een beetje boter of olie, samen met het teentje look. Voeg d... bekijk recept »
1 rode paprika2 citroenen2 kg. mosselen1 dl. milde extra vergine olijfolie3a4 tenen knofloof5 eetlepels verse basilicumpeper en zout. Doe de mosselen in de wok of koekenpan en voeg de citroenrasp, de olijfolie, de knoflook en driekwart van het citroe... bekijk recept »