1000 recepten met basilicum
Ca. 1 1/2 kg aardappelen500g raapstelen 150g parmezaanse kaas 200g (halfharde) Hollandse geitenkaas 25 blaadjes basilicum 1 dl extra vierge olijfolie 2 eetl. creme fraiche zout versgemalen peper 125g walnoten Schil de aardappels. Zoek de raapstelen u... bekijk recept »
36 minipasteivormpjes (banketbakker of gebruik partycups)30 gram boter1 el. gehakte sjalot20 gram bloem125 ml. melk300 gram krabsticks (surimikoelvak of blik)1 afgestreken el. zoete kerriepoedersnufje gemalen komijn1 el. verse basilicum in reepjesplu... bekijk recept »
300 gram kipfilet 1 citroen 1 theelepel paprikapoeder zout peper olijfolie 2 zakken Mediterrane Groenten (diepvries) 400 gram fusilli (spiraalpasta) 2 takjes basilicum 100 gram feta Snijd de kipfilet in lange repen. Rasp de citroen en wrijf d... bekijk recept »
2 rode uien in partjes 4 flinke aardappelengeschild en in stukken van ca. 2-3 cm 1 rode en 1 groene paprikaschoongemaakt en in stukken 4 tenen knoflookgepeld 2 theelepels verse tijmblaadjes 2 eetlepels olijfolie 2 struikjes witlof 200 gr cottage chee... bekijk recept »
Verse pasta1 (punt)paprika1 courgette1/2 rode uistukje blauwe kaasverse basilicumolijfoliewalnootoliecitroensapbalsamico-azijn Paprika halveren en onder de grill zwart laten blakeren. In vochtige theedoek rollen en 10 min. laten liggen, daarna vel er... bekijk recept »
1 kilo niet te dikke asperges. Zoutmespunt suiker. 5 gram boter1/2 theelepel honing. 2 eetlepels sherryazijnpeper Mespunt mosterd. 4 eetlepels notenolie. enkele blaadjes basilicum 50 gram dun gesneden ardenner ham. Hulpmiddelen Pan Hulpmiddelen - Pa... bekijk recept »
- 3 siciliaanse pepers ( groen) - 100 gram gorgonzola - 1 tomaat () - 5 blaadjes Basilicum - 1 Italiaanse bol Bereidingswijze - Snijd de tomaat in schijfjes en leg de schijfjes op de iItaliaanse bol. - Snijd de gorgonzola in plakken en leg deze op de... bekijk recept »
3 el olijfolie 1 uifijngesnipperd 2 tenen knoflookgesnipperd 1 stengel bleekselderijgehakt 1 wortelgehakt 250 gram tuinerwtjes uit de diepvries ruim 4 dl kippenbouillon 1 zakje verse basilicum (houd wat blaadjes achter voor de garnering) zout en pepe... bekijk recept »
3 paprika's, 2 blikjes tomatenblokjes, 5 dl tuinkruidenbouillon, 1-2 eetlepels suiker, 60 gram verse basilicum, 1 dl olijfolie, 250 gram garnalen met staart Rooster de paprika?s onder de gril tot de huid geblakerd is. Doe ze in een plastic zak en laa... bekijk recept »
- 125 gram boterzacht - 1 el citroensap - 2 el verse basilicumgrof gesneden - 2 el pijnboompittengeroosterd - 24 coquilles met een schelpof gebruik lepels - parten citroen - blaadjes basillicum Hulpmiddelen Staafmixer of keukenmachine oven Hulpmidde... bekijk recept »