1000 recepten met cayennepeper
1 ui, 60 g boter, 150 g rijst, 4 dl water (of 4 dl bouillon), 2 g zout, 1 laurierblad, 60 g parmezaanse kaas, 1 eetlepel tomatenpuree, cayennepeper. De fijngesneden ui gel bakken in 30 gram boter en de gewassen, uitgelekte rijst meebakken tot hij gee... bekijk recept »
250 gr zilvervlies rijst 200 gr doperwten(diepvries) 1 ui 1 rode en een gele paprika 3 tomaten 200 gr sperciebonen(vers of diepvries) 250 gr champignons 300 gr kip filets 3 eetlepels olie zout cayennepeper 200 gr hollandse garnalen Kook de rijst volg... bekijk recept »
Half ui teentje knoflook 15 gram (dieet)margarine 1 eetlepel currypasta of kerrie 150 g roerbakgroente half blik kikkererwten 75 ml groentenbouillon 1 eetlepel bloem 75 ml yoghurt cayennepeper zout Maak de ui schoon en snijd hem klein. Verw... bekijk recept »
800 g kippenfilet peper zout cayennepeper 2 venkelknollen 8 dl kippenbouillon 2 citroenen 2 cl olijfolie (extra vierge) 0.5 theelepels Provencaalse kruiden De venkel schoonmaken en in repen snijden. De kippenfilets in blokjes of reepjes snijden en sa... bekijk recept »
200 g voorgekookt couscousmeel 1 eetl. tomatenconcentraat 3 tomaten ? 15 gedroogde tomaten 3 eetl. dennenpitten 2 eetl. balsamiekazijn 4 eetl. olijfolie 1 eetl. worcestersaus 4 takjes verse koriander 1 eetl. Provencaalse kruiden cayennepeper peper e... bekijk recept »
2 eieren 12 zwarte olijven zonder pit 1 sjalotje 3 ansjovisfilets 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel provencaalse kruiden 1 eetlepel olijfolie wat cayennepeper Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Onder koud water afspoelen en laten afkoelen. Intussen... bekijk recept »
6-8 fijngesneden teentjes knoflook 1 kleine fijngesneden ui 2 el olijfolie 2 el paneermeel 1/2 tl cayennepeper 1 tl paprikapoeder 1 takje salie zout peper 1 kruidenbouillontablet 1 dl sherry 1 el citroensap 8 dunne sneetjes stokbrood 4 el oude gerasp... bekijk recept »
12 tongfilets,4 plakken Ganda Ham,4 eierdooiers,1 dl. Duvel,250 gr. gesmolten boter,Cayennepeper en zout,citroenmelisse,Vismarinade en viskruiden. VOOR DE GROETENSPIESEN 1 Aubergine,1 Gourgette,1 Rode peper(of kleine pepertjes),4 geblancheerde bloemk... bekijk recept »
1 kleine bloemkool2 uienpeteselie2 dl slagroom500 gr rundergehakt1 eiprovencaalse kruidenpeperzoutkaas. Saus: Gepelde tomaten uit blikuiolijfoliecayennepeper Op de bodem van de ovenschaal leg je de bloemkool, ui, peterselie. Daarover de slagroom en e... bekijk recept »
16 stuks sint-jakobsschelpen -8 stuks sjalottengesnipperde -20 cl. sojaroom -15 cl. wijnwitte -4 el. olijfolie -2 tl. kruidenProvencaalse -Zout -Peper -Cayennepeper Fruit de sjalotten al roerende op zacht vuur in de olijfolie. Bestrooien met ... bekijk recept »