1000 recepten met dille
4 kalfsschnitsels a 100 gram400 gram gemengde paddestoelen(champignonsoesterzwammenkastanjechampignons)1 citroen1 ui40 gram boter2 dl zure room1 dl witte room1 el versgehakte dille1 tl gedroogde dille. Dep het vlees droog met keukenpapier. Borstel de... bekijk recept »
600-800 gr visfilet (vers of diepvries)zoutpeper2 eetl. Citroensap1 prei1 kleine rode paprika75 gr champignons2 eetl. Olijfolie50 gr roomkaas2 dl. Slagroom1-2 theel. Mosterd3 eetl. Dillegroen. Verhit in een wok de olie en roerbak prei, paprika en cha... bekijk recept »
500 gram spinazie,3 theelepels vers gesneden dille,3 eetlepels olijfolie,een halve citroen,zout en peper Hulpmiddelen Magnetron Hulpmiddelen - Magnetron Voorbereiding De spinazie 3 maal goed wassen totdat alle zand eruit is,de dille snijden Bereidin... bekijk recept »
600 gr nieuwe aardappelen125 gr spek in dobbelsteentjes1 el olijfolie1 bosje lenteuitjes1 el zure roomzoutpeper1 el fijngesneden dille De aardappelen goed schoon borstelen en gaarstomen in 15 a 20 minuten . Halverwege de stoomtijd omscheppen. Ondertu... bekijk recept »
500 g lamsboutin dobbelstenen olijfolie 2 sjalottengesnipperd 1 glas droge sherry 1 glas witte wijn 2 blaadjes laurier 20 ml slagroom 2 bosjes verse dillefijngehakt Bak het vlees in wat olie snel bruin. Voeg de sjalotten toe. Laat even op laag vuur m... bekijk recept »
750 gram lamsbout in dobbelstenen, olijfolie, 3 sjalottengesnipperd, 1,5 glas droge witte wijn, 1,5 glas droge sherry, 3 blaadjes laurier, 4 dl slagroom, 4 eetlepels gehakte verse dille. Bak het in dobbelstenen vlees in wat olie snel bruin. Voeg de s... bekijk recept »
200 gram tagliatelli (de verse bij de AH is erg lekker)boter100 gram gerookte zalmverse dille1 pakje Room Culinair2 rode uienpeper. Kook de tagliatelli in water met olijfolie - Snijd de uien in fijne stukjes en bak deze in een beetje boter. Voeg naar... bekijk recept »
200 gr. gekookte ongepelde garnalen, 3 el bloem3 dl vis- of kippenbouillon 2 eierdooiers1 el citroensap 2 el fijngehakte dillezout en versgemalen peper. Was de garnalen, pel ze en doe de pantsers met de slagroom in een pan. Breng aan de kook, neem d... bekijk recept »
200 g verse zalm 50 g gerookte zalm 1 bokaaltje donkerkleurige viseitjes (zwart) Voor marinade: 2 koffielepels korrelmosterd 1 koffielepel suiker 1 eetlepel wijnazijn 1 citroen 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel tomatenketchup peper en zout paprikapoede... bekijk recept »
200 g verse zalm 50 g gerookte zalm 1 bokaaltje donkerkleurige viseitjes (zwart) Voor marinade: 2 koffielepels korrelmosterd 1 koffielepel suiker 1 eetlepel wijnazijn 1 citroen 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel tomatenketchup peper en zout paprikapoede... bekijk recept »