1000 recepten met dragon
½ flesje bruin bier (a 33 cl) 2 tenen knoflook (geperst) 1 eetlepel gedroogde dragon 5 eetlepels balsamicoazijn (wit) 1 rode ui (in dunne ringen) 4 haaskarbonades olie (om te bestrijken)1. Meng in een schaal ... bekijk recept »
4 (tros)tomaten 2 teentjes knoflook 50 g gerookt ontbijtspek (vleeswaren) 1 eetlepel (olijf)olie 250 g kalkoenmedaillons 2 theelepels gedroogde dragon 1 eetlepel balsamicoazijn 125 ml koksroom zout peper 1 zakje jonge bladsla ... bekijk recept »
4 takjes dragon 1,25 kg reezadel 50 g zachte boter zout, peper1. Verwarm de oven voor op 8 (240°C) 2. Snijd het vel van het vlees op verschillende plaatsen in en doe er de takjes dragon in. Zout en peper toevoegen. Bestrijk alle zijden van het gebra... bekijk recept »
1 teentje knoflook 0.5 bosje dragon 1 avocado (hass) 5 el mayonaise 2 el crème fraîche Avocadomayonaise Pel en snijd de knoflook. Rits de dragonblaadjes van de takjes. Halveer de avocado en verwijder de pit. Snijd het vrucht... bekijk recept »
1 winterpeen 1 prei ½ struik bleekselderij 2½ liter kraanwater 4 scharrelkippenpoten 15 g tijm 2 laurierblaadjes 2 tl zout 15 g funghi porcini secchi 15 g funghi shiitake secchi 75 ml sherry px 75 ml kokend water 200... bekijk recept »
140 g gerookt forelhaasje 4 sneetjes grof boerenbrood peper en zout room curry dragon1. Prak de forel met een vork in een kom. 2. Mix de andere ingrediënten en meng met de forel. 3. Smeer op een sneetje grof boerenbrood en werk af met peper en zout. bekijk recept »
1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 2 pakken spinazie à la crème (a 450 g, diepvries) 1 liter kippenbouillon (van 1 tablet) 300 g kipfilet (in reepjes) 1 pak kampioentjes (voorgebakken broodjes, 4 stuks) 2 tl gedroog... bekijk recept »
1 vanillestokje 75 ml rozensiroop 400 ml zoete dessertwijn 2 steranijs 2 takjes dragon 1 sinaasappel 14 g gelatine RozensiroopHalveer het vanillestokje in de lengte, schraap het merg eruit en bewaar een mespuntje... bekijk recept »
2 liter water 3 runderbouillontabletten 5 stengels bleekselderij 10 g peterselie (zakje 30 g) 20 g selderij (zakje 40 g) 290 g soepballetjes 200 g sugarsnaps 300 g tuinerwten (diepvries) 2 tl gedroogde dragon 4 el ext... bekijk recept »
50 g boter 50 g bloem 500 ml melk 1 tl gemalen nootmuskaat 250 g kastanjechampignons 400 g paddestoelenmelange (schaal à 200 g) 4 el olijfolie 1 teen knoflook 2 el gedroogde dragon 1 kleine bloemkool 200 g gorgonzola 48 250... bekijk recept »