1000 recepten met dragon
500 g vastkokende aardappelen (geschild en in kleine blokjes) 6 eieren 50 ml melk 1/2 tl gedroogde dragon 1 pak tuinerwten (450 g, diepvries) 100 g salami (plakjes, in reepjes gesneden) 3 el olijfolie 1 bakje cherrytomate... bekijk recept »
4 tomaten 2 takjes dragon 10 sprietjes bieslook 200 g bio-schapenkaas 1 dl olijfolie zout zwarte peper1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Snijd de tomaten doormidden en haal de pitten eruit met behulp van een lepel. Kruid de halve tomaten binnenin m... bekijk recept »
2 el olijfolie 1 gele paprika 300 g tuinbonen (diepvries) 1 snufje zout 1 snufje peper 10 eieren 5 el dragon 3 el melk 1 el roomboter 100 g verse geitenkaas 1 quichevorm of ovenschaal1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. 2. Verhit de olie... bekijk recept »
600 g sperziebonen 250 g romaatjes 1 sjalot ½ el honing 2 tl gedroogde dragon 2 el wittewijnazijn 5 el extra vierge olijfolie1. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, maar laat het puntje zitten. Kook de bonen in 7 min. beetga... bekijk recept »
1.2 kg aardappelen 400 g gesneden snijbonen 400 g spinazie 2 tl gedroogde dragon 2 bosuitjes 160 g gerookte kipfilet (schaal)1. Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in een grote pan met ruim water en een beetje zout i... bekijk recept »
800 g roseval aardappels 4 biefstukken à 150 g olijfolie om in te bakken 250 g roomboter 4 eidooiers 20 ml dragonazijn 40 ml witte wijn 1 bosje dragon 250 g cherrytomaatjes 75 g rucola olijfolie extra ... bekijk recept »
1 appel (Granny Smith) 1 eetlepel balsamicoazijn 20 g boter 1 takje dragon 1 potje gedroogde abrikozen 1 eetlepel gefrituurde uitjes 1 pakje gemengde sla 1 bosje jonge wortelen klein handvol kervel 250 g konijnenfilets 3 eetlepels olijfolie peper en... bekijk recept »
400 g tagliatelle (pasta) 3 el olijfolie 400 g kipfiletreepjes 1 snufje zout 1 snufje peper 400 g Italiaanse roerbakgroenten 500 g passata 1 teen knoflook 1 kippenbouillontablet 2 takjes dragon 1 bol mozzarella (125 g)1. Kook de tagliatelle... bekijk recept »
1 parelhoen (op kamertemperatuur) 100 g gezouten boter (op kamertemperatuur) 80 g truffel-paddenstoelentapenade (potje) 4 tenen knoflook 2½ el gedroogde dragon 250 g kastanjechampignons1. Verwarm de oven voor op 180 °C.... bekijk recept »
4 karbonades 4 eetlepels gladde mosterd grofgemalen zwarte peper 4 eetlepels boter ½ eetlepel gedroogde dragon 125 ml crème fraîche 600 g panklare spinazie 1 rode ui (in flinterdunne ringen)1. Karbonades met zout bestrooien, v... bekijk recept »